25/1/12

Ο Λαός θέλει ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ, οχι "μετανιωμένους"


Βλέπουμε τελευταία να "ιδρύονται" νέες κινήσεις ( κόμματα στην ουσία, απλά πρόκειται για τακτική) που δηλώνουν πατριωτικές... Στο διαδίκτυο δε, υπάρχει τέτοια διαφήμιση, που καταντά κουραστικό. Αυτά τα νέα κόμματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια προσπαθούν να οικειοποιηθούν πατριωτικές θέσεις, διότι ακριβώς γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός έχει πάρει χαμπάρι το ρόλο των αστικών και συστημικών πολιτικών κομμάτων. Στις θέσεις ενός τέτοιου κόμματος είχε πέσει το μάτι μου, και έλεγε δήθεν με μεγάλα γράμματα ότι είναι "κατά των πολιτικών"... Δεν πέρασε μια εβδομάδα και έμαθα ότι σε συγκέντρωση καποιου τέτοιυ κόμματος παρευρέθη εκπρόσωπος της ...Μπακογιάννη!!! Καταλάβατε αγαπητοί; Αυτοί είναι, οι ίδιοι οι πολιτικοί που επιστρατεύουν τέτοιες τακτικές και εκμεταλλεύονται την αφέλεια κάποιων! Γνωρίζει η Ντόρα ότι βουλή δεν βλέπει και είπε να μαζέψει καμιά ψήφο με πλάγιο τρόπο...
Η ταυτότητα τους; Ένας αλλοπρόσαλος συνδυασμός "light πατριωτισμού", φιλελεύθερων αντιλήψεων με μια πινελιά "απαξίωσης των πολιτικών". Αν παρατηρήσετε όντως σχεδόν όλα αυτά τα νέα κόμματα χρησιμοποιούν την ίδια ρητορική... Βέβαια δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν και τους λαθρομετανάστες ( που το θέμα τους πουλάει), οι οποίοι βέβαια πλέον πρέπει να φύγουν, λένε ( άσχετα αν μέχρι εχθές για αυτούς ήταν "φιλοξενούμενοι" και απαραίτητοι για εργατικό δυναμικό). Ο λαός όμως πλέον απαξιεί γαι αυτές τις κωλοτούμπες. Θέλει πιο ξεκάθαρα πράγματα. Πλέον συντάσσεται ανοιχτά με το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα, γιατί εμείς θέλουμε απέλαση όχι μόνο γιατί είναι λαθρομετανάστες, αλλά γιατί είναι αλλόφυλοι. Συγκεκριμένα:

1) Που ήταν αυτοί τόσα χρόνια εθνικού ξεπουλήματος και κοινωνικής σήψεως; Τα τελευταία 30 χρόνια συντελείται εθνική αποδόμηση. Που ήταν αυτοί όλοι οι φωστήρες του "πατριωτισμού", που τώρα το παίζουν ήρωες και σωτήρες; Μα στις ουρές που περίμεναν μια καρέκλα στο ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Είναι εκείνοι οι τύποι που σέρνονταν πίσω από τα κόμματα της συμφοράς.

2) Γιατί το παίζουν μετανιωμένοι; Γιατί έστω και στην ύστατη στιγμή, θεωρούν ότι ο Ελληνικός λαός θα τους δώσει συγχωροχάρτι, δημιουργώντας ένα "πατριωτικό κόμμα" που θα προπαγανδίζει κατά του πολιτικού συστήματος, άσχετα αν καλούν εκπροσώπους πολιτικών στις συγκεντρώσεις τους( οι κακές παρέες δεν κόβονται). Πιστεύουν ότι θα γλυτώσουν από την οργή του λαού, φορώντας πατριωτικό προσωπείο. Είναι γελασμένοι. Ο Λαός πλέον έχει συνειδητοποιήσει τον ρόλο τους, και τους φτύνει κατάμουτρα.

3) Γιατί τώρα; Διότι τώρα κινδυνεύουν από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Τώρα ο Ελληνικός Λαός ξύπνησε μετά από πολλά έτη και διεκδικεί το μέλλον του. Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι ίσως οι Έλληνες στις εκλογές στείλουν τη Χρυσή Αυγή στη βουλή. Τώρα πρέπει να βάλουν "φράγμα στο ποτάμι". Το φράγμα όμως είναι σάπιο, στην κυριολέξια, και το ποτάμι θα το σπάσει.

4) Πόσο έμπιστοι είναι όταν επί χρόνια υποστήριζαν αντεθνικές θέσεις, και αστικά κόμματα, και ξαφνικά "γυρίζουν σελίδα"; Ευτυχώς όμως οι Έλληνες δεν τσιμπάνε πλέον, εκτός βέβαια από κάποιους αφελείς που εθελοτυφλούν.

5) Bγήκε και ο κ. Καμμένος και διαμαρτύρεται... Γιατί, τόσα χρόνια που ήταν; Δεν ήξερε τι παιγνίδια παίζονται; Τώρα ζητάει το συγχωροχάρτι; Τώρα πλέον είναι πολύ αργά. Δεν πείθει κανέναν. Ή μήπως είναι μια κίνηση , μήπως και σώσει καμία ψήφο; Βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Είναι όμως ευρέως γνωστό πως οι Έλληνες επιθυμούν πλέον ακραίες λύσεις, γιατί ακριβώς ακραία είναι η κατάσταση που έφεραν την Πατρίδα μας oι μειοδότες, και ακραία είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Βλέπω καθημερινώς την απήχηση που έχει το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι Έλληνες δεν θέλουν συνέχειες των "αγανακτισμένων". Θέλει πιο ξεκάθαρα πράγματα. Τα πιστεύω μας είναι εκ θέσεων και όχι εκ των περιστάσεων. Δεν θέλουν κοιλαράδες, ψευτοδιανοούμενους, ψευτοπατριώτες, "μετανιωμένους". Θέλουν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ

Θαλής, Πυρήνας Μαγνησίας