29/4/11

Νέα βεβήλωση της προτομής του Γεωργίου Γρίβα Διγενή‏ στη Λάρισα

Οι γνωστοί βάνδαλοι αναρχοκομουνιστές έδρασαν για μια ακόμα φορά. Γκρέμισαν πάλι την μοναδική προτομή στην Ελλάδα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή, που βρίσκεται στη Λάρισα. Μάλιστα αυτή τη φορά την εξαφάνισαν ώστε να μην είναι δυνατή η επανατοποθέτηση της. Αυτόν που όσο ήταν ζωντανός δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι με τους στρατούς τους, νομίζουν κάποια θλιβερά ανθρωπάκια ότι θα τον μειώσουν με τη βεβήλωση και τον βανδαλισμό του μνημείου του. Γελιούνται...

Είναι βέβαιον ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνον δεν πτοούν τους εθνικιστές, αλλά, απεναντίας, χαλυβδώνουν την θέλησή τους και την πίστη τους στον δίκαιο αγώνα για φρονηματισμό του λαού μας και αποτίναξη των τυράννων του, που και σήμερα τον καταδυναστεύουν και συχνά προσπαθούν να πλήξουν το ηθικό του, προσβάλλοντας ποικιλοτρόπως τους Ήρωες και τα Σύμβολά του.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ δεσμεύεται ότι, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η προτομή, θα διενεργήσει πανελλήνιο έρανο προκειμένου να την αντικαταστήσει με νέα, καταπώς αξίζει στον υπέροχο Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα - Διγενή. Παράλληλα, καλούμε τον Δήμαρχο Λαρίσης, τον Σύλλογο Κυπρίων Νομού Λαρίσης και τις Ενώσεις Εκπαιδευτικών να στηλιτεύσουν δημόσια την αποτρόπαια πράξη.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ