25/7/10

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Η Φωνή του Αίματος και της Τιμής


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η φετινή εκδήλωση μνήμης προς τιμής των μαχητών των Θερμοπυλών, όπου και δόθηκε όρκος τιμής, όπως ακολουθήσουμε το παράδειγμα που αυτοί έθεσαν 2500 χρόνια πριν. Οι δάδες που συμβολίζουν τις ψυχές των ηρώων άναψαν με την δύση του Ηλίου πλαισιώνοντας τις τελευταίες του ακτίνες. Οι μαχητές των Θερμοπυλών, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς, δίνουν ακόμα το μήνυμα τους από τα βάθη των αιώνων με σαφήνεια. Αυτό το μήνυμα καθιστά σαφές ότι η οποιαδήποτε μορφή υποδούλωσης είναι απαράδεκτη και ότι ένας ένδοξος Θάνατος είναι προτιμότερος της.

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες εκπροσώπων του Μετώπου Νεολαίας, του Πυρήνα Θεσπρωτίας, του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας, του Πυρήνα Αθηνών και του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας από την παράταξη των εκατοντάδων Εθνικιστών που τίμησαν τον Θάνατο που έκαναν Νίκη οι μεγάλοι πεσόντες.




Ανακοίνωση του πυρήνα Μαγνησίας για τις Θερμοπύλες

Ο πυρήνας Μαγνησίας, συμμετείχε δια εκπροσώπων του στην λιτή τελετή τιμής και μνήμης του Λαϊκού Συνδέσμου, για τους μαχητές των Θερμοπυλών, μαχητές που με το αίμα τους, έδωσαν Ελληνικό χρώμα στην αιωνιότητα. Μια τελετή όπου θα έπρεπε να γίνεται από την επίσημη πολιτεία. Εμείς χαιρόμαστε που δεν γίνεται αυτό, γιατί θα ήταν υποκριτικό και ασέβεια στους νεκρούς, σε μια εποχή που ξεπουλιούνται τα πάντα, να γίνεται μια τέτοια εκδήλωση. Τότε ήταν οι βαρβαρικές ορδές των Περσών. Σήμερα είναι το ΔΝΤ, η κομισιόν και οι διάφοροι "Εφιάλτες" που καταδυναστεύουν τον λαό. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Εμείς ακολουθώντας το παράδειγμα των γενναίων μαχητών του βασιλιά Λεωνίδα, στεκόμαστε απέναντι σε όλους αυτούς και βρωντοφωνάζουμε ξανά ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή - Πυρήνας Μαγνησίας



Από την παρουσία του Πυρήνα μας: