21/7/10

Δημοσίευμα στην εφημ. " ΜΑΓΝΗΣΙΑ"




Aπό το κόμμα της "Χρυσής Αυγής" λάβαμε την εξής επιστολή και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας την δημοσιεύουμε. Η Μαγνησία θέλει να είναι ανοιχτή σε κάθε πολιτικό ρεύμα, έστω και αν είναι αντίθετη με τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στη δημοκρατία όλοι έχουν δικαίωμα να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους .

Αγαπητή εφημερίδα "Μαγνησία",
Αρχικά θα θέλαμε ως πυρήνας να γνωστοποιήσουμε στους κατοίκους της Μαγνησίας ποίοι είμαστε, καθώς οι περισσότεροι μας ξέρουν από τα ΜΜΕ τα οποία μας συκοφαντούν συνέχεια και μας ρίχνουν τόνους λάσπης. Το αποτέλεσμα είναι πολλοί συμπατριώτες μας να νομίζουν ότι είμαστε "ακραίοι", "τραμπούκοι " και ό,τι άλλο έχουν διαδώσει τα ΜΜΕ της διαφθοράς και διαπλοκής. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο κόμμα, που έχει πάρει αρκετές φορές μέρος σε εκλογές όπως στις ευρωεκλογές και τις εθνικές πέρυσι. Ακόμη θα πάρει μέρος στις δημοτικές. Ο Λαικος Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι Εθνικιστικό κίνημα, Αντικαπιταλιστικό. Αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Λαό. Για εμάς Πάνω από όλα είναι η Φυλή, η Ράτσα. Έλληνας είναι αυτός που έχει Ελληνική καταγωγή, και όχι ο κάθε αλλόφυλος που απλά συμπληρώνει κάποια έτη παραμονής στην Ελλάδα. Για εμάς οι ξένοι που έρχονται εδώ είναι βέβαια θύματα της παγκοσμιοποίησης, που τους διαμετακομίζουν από χώρα σε χώρα ως φθηνό εργατικό δυναμικό,αλλά και θύτες εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας αφού η εγκληματικότητα βασανίζει την Ελληνική κοινωνία. Πρότυπο μας είναι η Λαικη Κοινότητα Εθνική και Φυλετική.Θέλουμε μια Κοινωνία όμαιμων ατόμων.Μια Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.
Κάποιες από τις θέσεις μας είναι οι εξής:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εξυγίανση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού συστήματος. Πάταξη της κερδοσκοπίας, της τοκογλυφίας και του καθεστώτος των μεσαζόντων. Εθνικοποίηση των μονοπωλίων. Εφαρμογή ορίου κατοχής κεφαλαίου ή μέσων παραγωγής, από άτομα ή ομάδες συμφερόντων, ώστε να μην μπορούν αυτά να επηρεάζουν την πορεία της Εθνικής Οικονομίας. Καταγγελία και επαναδιαπραγμάτευση όλων των χαριστικών συμβάσεων με πολυεθνικές εταιρείες. Οι ξένες επενδύσεις επιτρεπτές μόνο σε ασφαλή για την ανεξαρτησία της Οικονομίας μας επίπεδα, και με υποχρεωτικές κοινωνικές παροχές. Εκμετάλλευση των Ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών με κριτήριο το εθνικό συμφέρον. Κίνητρα για την ανάπτυξη Ελληνικών παραγωγικών μονάδων, με προτεραιότητα στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και για τη βελτίωση των προϊόντων και την προώθηση των εξαγωγών. Ιδιοκτησία μόνο για τους Έλληνες. Κράτος δικαίου, Ελληνοκεντρικό και Φιλολαϊκό. Ως Έλληνες Εθνικιστές αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Σοσιαλισμό. Το Δ.Ν.Τ είναι ασφαλώς υποδούλωση στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Καταδικάζουμε αυτήν την αντεθνική ενέργεια η οποίοα βέβαια έχει φέρει τον Ελληνικό λαό σε απόγνωση.
ΑΝΕΡΓΙΑ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΆμεση εφαρμογή των νόμων για απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, που οδηγούν τους Έλληνες στην ανεργία, αυξάνουν την εγκληματικότητα και οδηγούν τα ασφαλιστικά ταμεία στη χρεοκοπία. Απέλαση όλων των εγκληματιών, που με δικά του χρήματα συντηρεί ο Ελληνικός Λαός στα ασφυκτικά γεμάτα σωφρονιστικά καταστήματα. Δίωξη των εργοδοτών που απασχολούν παράνομα ξένους εργαζόμενους. Τα φτηνά εργατικά χέρια των ξένων και η παραοικονομία, εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών. Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες. Ανάπτυξη των παραδοσιακών και δυναμικών τομέων της Ελληνικής Οικονομίας (γεωργία, αλιεία, κτηνοτροφία και σχετικές βιομηχανίες, τουρισμός, πολιτισμός). Προστασία των ανέργων, ταχύρυθμη επανένταξή τους στην παραγωγική διαδικασία. Επιδόματα και δουλειά με κοινωνική ευαισθησία. Η εργασία είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
ΝΕΟΛΑΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑΕθνικός προσανατολισμός της Παιδείας, μακριά από τα Φιλελεύθερα Διεθνιστικά και Μαρξιστικά δόγματα που της επιβλήθηκαν από τη Μεταπολίτευση και μετά. Ελεύθερη εισαγωγή και σπουδές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ για όσους αποφοίτους το επιθυμούν, με άμεση απορρόφηση των αριστούχων σε κάθε κλάδο, σύμφωνα με τις δημοσιοποιημένες τρέχουσες ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας. Σπουδές στο εξωτερικό για μεταπτυχιακή επιμόρφωση με υποτροφίες και όχι για την ανεξέλεγκτη παραγωγή πτυχιούχων αμφιβόλου επιπέδου σπουδών και εθνικής συνειδήσεως. Ένταξη και οργάνωση των Νέων σε επιμορφωτικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές, παραγωγικές και κοινωνικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους και κατά τους θερινούς μήνες. Εξυγίανση των αθλητικών κυκλωμάτων (παράγοντες, μεσάζοντες), ώστε να πάψουν τα μαζικά αθλήματα να είναι το όπιο του Λαού και ιδιαίτερα της Νεολαίας, όπλο στα χέρια των οικονομικο-πολιτικών παραγόντων. Προβολή υγιών εθνικών και κοινωνικών αξιών και προτύπων, με έμφαση στη διαμόρφωση Ελληνοπρεπών προσωπικοτήτων, σκεπτομένων, δημιουργικών, αγωνιστικών και θαρραλέων. Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών.
ΑΓΡΟΤΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣΗ γη και η αγροτική παραγωγή στα χέρια των Ελλήνων και για τις Ελληνικές ανάγκες. Προστασία του Έλληνα αγρότη από την τοκογλυφία των δανείων. Κίνητρα για την μετάβαση και την παραμονή των νέων Ελλήνων στην ύπαιθρο και τη διατήρηση του οικογενειακού κλήρου. Αναβάθμιση των σχετικών με τη γεωργία και την κτηνοτροφία Σχολών, σε πανεπιστημιακό και τεχνικό επίπεδο, με στόχο την ανάπτυξη και εφαρμογή της έρευνας για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών προϊόντων. Παλλαϊκή προστασία των υδάτινων και δασικών πόρων από τα συμφέροντα που προωθούν την καταστροφή τους. Άμεση διάθεση πόρων για τη δασοπροστασία και την αναδάσωση. Περιβαλλοντική Αγωγή των νέων, με στόχο τη γνώση και την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Εθνικής μας Κληρονομιάς. Η Ελληνική Ύπαιθρος είναι ο πυρήνας της ανάπτυξης του Έθνους μας.
Ένα σοβαρό πρόβλημα είναι η σκόπιμη συκοφάντηση του Κινήματος μας. Πολλοί συμπολίτες μας νομίζουν ότι είμαστε ακραίοι, τραμπούκοι ,ότι "λιώνουμε" Πακιστανούς κτλ. Είναι αλήθεια ότι στη χώρα μας υπάρχει ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς. Μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς. Ούτε ακραίοι είμαστε, ούτε "λιώνουμε" ξένους. Άλλωστε στην εκπομπή "Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ" ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας διαβεβαίωσε δημοσίως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ουδέποτε προκάλεσε προβλήματα σε Πακιστανούς. Καλούμε λοιπόν τους Έλληνες να αντισταθούν στο Εθνικό ξεπούλημα της Πατρίδος μας.
Σχετικά με την Μαγνησία, ο πυρηνας μας αγωνίζεται καθημερινως για την διαδοση της Εθνικιστικης Ιδεας,και για τα Εθνικα και Κοινωνικα προβληματα του τοπου μας. Το Σάββατο το απόγευμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες για τους Αθάνατους εκείνους Ήρωες που σφράγισαν την Ιστορία και αντιστάθηκαν στις περσικές ορδές. Μία τελετή που θα έπρεπε να διοργανώνει το κράτος! Βέβαια το κράτος( τώρα θα μου πείτε ποιο κράτος) ενδιαφέρεται για όλα τα θέματα, πλήν των Εθνικών.. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υποσχεται ουτε ρουσφετια, ουτε λογια. Υπόσχεται συνεχή Αγώνα για τα δίκαια του Έθνους μας. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!
Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μέλος ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μαγνησίας http://www.xavolos.blogspot.com/