17/7/10

Εκδήλωση για τα 3 χρόνια του Ελληνικού Πατριωτικού Συνδέσμου


Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με επιτυχία αναφορικά με την προσέλευση των μελών του πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αχίλλειον» στο Πλατύκαμπο η επετειακή εκδήλωση για τα τρία χρόνια λειτουργίας του Ελληνικού Πατριωτικού Συνδέσμου.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στέλιος Χάμος έκανε ένα απολογισμό των εκδηλώσεων του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλία και ανά την ελληνική επικράτεια, εξήρε την αγωνιστική δράση των μελών,ενώ προχώρησε στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, μέσα στο καλοκαίρι, αρχής γενομένης αυτής στη Φλώρινα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ακόμη ο κ. Χάμος τόνισε την εθνικιστική μάχη που δίνει ο Σύνδεσμος, σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή και την πατριωτική εφημερίδα «Ο Στόχος» και δήλωσε ότι «δεν μας πτοεί ούτε η αναρχοαριστερή τρομοκρατία, ούτε η κυβερνητική που προστέθηκε τελευταία». Δριμεία κριτική άσκησε επίσης κατά του ΛΑΟΣ,καλώντας τα μέλη του να πλαισιώσουν τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο. Ο κ. Χάμος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί ένα εθνικιστικό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές για την Περιφέρεια τον Νοέμβριο.

Ακολούθησε η βράβευση 4 μελών του Συνδέσμου για την αγωνιστική δράση και συνέπειά τους. Πρόκειται για τους κ.κ. Αφους Γ. και Κων\νο Δρίκο, Αργύρη Θωμά και Απ. Ανατολίτη.


Να σημειωθεί ότι στην επετειακή εκδήλωση του Συνδέσμου παρευρέθηκαν οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής από Βόλο και Καστοριά, ο πρώην πολιτευτής και μέλος του ΛΑΟΣ Χρ. Μπέλτσιος (ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη), ενώ τηλεγράφημα απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Θεσ\νίκης Γιάννης Κουργιανίδης, ο Σταύρος Λάλας (πρόσφατα έληξε η ποινή του από το Αμερικανικό δικαστήριο), ο αρχηγός της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος και ο αρχηγός του ΕΕΛΕΚ Ανδρέας Πετρόπουλος.

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος