9/7/10

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος για τις κινητοποιήσεις του Π.Α.ΜΕ


Το τελευταίο διάστημα, μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η υπερβολική ανεκτικότητα της κυβέρνησης, απέναντι στις προκλητικές κινητοποιήσεις του Π.Α.ΜΕ. Ακόμη κι αν παραβλέψει κανείς το κυλώνειον άγος της κατάληψης του χώρου της Ακροπόλεως καθώς και της αναρτήσεως ενός αισχρού πανό, το οποίο προσέβαλε τον ιερό αυτό χώρο, δε θα μπορούσε σίγουρα να παραβλέψει την παράνομη κατάληψη του λιμένος του Πειραιώς.

Πρόκειται για πράξη η οποία χτυπά το μόνο παραγωγικό τομέα που απέμεινε σ’ αυτή την έρμη χώρα και μάλιστα σε μια εποχή τόσο κρίσιμη, που η συγκεκριμένη πράξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κάποιον ως προδοσία. Τη στιγμή που ένας ολόκληρος λαός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον τουρισμό, κάποιοι δείχνουν με τη συμπεριφορά τους το ποιοι ήταν, είναι και θα παραμείνουν. Οι κύριοι του Π.Α.ΜΕ. υποκινούμενοι από τον Περισσό ,κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα. Προσφάτως παρατηρήσαμε αφίσσα τους να αναγράφει: “Πατριωτισμός είναι να πληρώσει η πλουτοκρατία”. Αλήθεια σύντροφοι, μιλάτε εσείς για πατριωτισμό; Ξεχνάτε μήπως τον πατερούλη Μαρξ που έγραφε ότι “οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα”; ΄

Σύντροφοι ο λαός δεν έχει καμιά ανάγκη την ξύλινη γλώσσα σας που περιορίζεται στις λέξεις ιμπεριαλισμός, πλουτοκρατία, προλετάριος, εργατιά και εργατικό κέντρο. Αυτό που χρειάζεται είναι προτάσεις και λύσεις. Λύσεις που μόνο μια εθνική κυβέρνηση δύναται να δώσει, έστω κι αν αυτές φαντάζουν δύσκολες για το σαθρό πολιτικό μας σύστημα. Έχει βαρεθεί ο λαός τις δίχως νόημα κινητοποιήσεις και την εικόνα των αριστεροκρατούμενων εργατικών κέντρων, που θυμίζουν σοβιετικής εμπνεύσεως κέντρα νεότητος με σκοπό τη διδασκαλία ακορντεόν και συμπλήρωσης παζλ. Βαρέθηκε τους εργατοπατέρες κομουνιστές, οι οποίοι δε θυμούνται κι αυτοί το πότε δούλεψαν τελευταία φορά. Βαρέθηκε να ακούει για τις κατακτήσεις της Ε.Σ.Σ.Δ. Μιας χώρας η οποία αδυνατούσε να θρέψει τους ανθρώπους της, αλλά ήξερε πολύ καλά να παράγει κανόνια, πιστεύοντας ότι έτσι συμβάλει στην ευτυχία τους.

Παράπονα ακούστηκαν από εθνικιστές πρώην εργαζομένους σε εργοστάσια τα οποία μεταφέρθηκαν σε χώρες του εξωτερικού, αποδίδοντας την ευθύνη σε μπολσεβίκους που επέμεναν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, χωρίς να σκέπτονται τις ρήτρες που θα έπρεπε να πληρώσει το εργοστάσιο στους Ευρωπαίους πελάτες για την καθυστέρηση. Αλήθεια αυτά θα τολμούσατε να τα κάνετε στην Τασκένδη; Μάλλον όχι, γιατί εκεί θα επικρατούσε ο νόμος των Γκούλαγκ της Σιβηρίας.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε καμιά περίπτωση δεν παίρνει το μέρος του κεφαλαίου. Σέβεται όμως τους ανθρώπους που απέκτησαν χρήματα με κόπο και διακινδύνευσαν τις περιουσίες τους για να επενδύσουν, παρέχοντας εργασία σε εκατοντάδες οικογενειάρχες. Σεβόμαστε και αγωνιζόμαστε για το δίκαιο του Έλληνα εργάτη που μοχθεί και ματώνει για να ζήσει τα παιδιά του. Σεβόμαστε την αγωνία του συνταξιούχου και του ανέργου και το δείχνουμε έμπρακτα με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε. Αυτοί που γνωρίζουν τις κινήσεις αλληλεγγύης που έχουμε κάνει, μπορούν να σας επιβεβαιώσουν.

Καλούμε την εργατική τάξη να πυκνώσει τις γραμμές μας για να χαράξουμε μαζί μια πορεία προς το δρόμο του εθνικοσοσιαλισμού. Μια πορεία που θα σημάνει το τέλος της εκμετάλλευσης, της ασυδοσίας, της κλεψιάς και της κοροιδίας. Μακρυά από εθνοπατέρες πολιτικούς και εργατοπατέρες οργανωμένους σε φορείς που δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό. Έλληνες οργανωθείτε.

Μετά τιμής για το Δ.Σ: Ο πρόεδρος Αστέριος Χάμος - Ο γραμματέας Τσιλοπάνος Πάρις

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος