9/2/17

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των εμπόρων του Βόλου


Με περίσσιο θράσος οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Βόλου διατυμπάνιζαν σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ της Μαγνησίας ότι παρότι προσκάλεσαν όλους τους βουλευτές του Νομού, στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διενήργησε ο σύλλογος τους, δεν προσήλθε κανείς τους.
«Ξέχασαν», όμως, να αναφέρουν ότι αγνοούν επιδεικτικά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό των εμπόρων που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή και δεν μπήκαν καν στον κόπο να προσκαλέσουν τον βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Τόσο διαστρεβλωμένη είναι η άποψή τους για τη Δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία, που θεωρούν ότι με μία απόφαση διοικητικού συμβουλίου, μπορούν  να παρακάμψουν αυτές τις συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές.
Οι έμποροι δοκιμάζονται σκληρά από τις μνημονιακές πολιτικές τόσο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και των ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν κατά το πρόσφατο παρελθόν και ετοιμάζουν τη νέα έφοδό τους προς την εξουσία. Δυστυχώς αυτούς υπερασπίζονται ξεδιάντροπα τα μέλη του εν λόγο συλλόγου τόσα χρόνια.
Η Χρυσή Αυγή, παρά τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται, θα συνεχίσει ακάθεκτη να στηρίζει τον εμπορικό κόσμο και να προασπίζει τα δικαιώματά του.