2/2/17

Π. Ηλιόπουλος: “Η ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στα σχολεία είναι το εισιτήριο για την απόκτηση ιθαγένειας” - ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή του Σ. Πολύζου στο ΤRT φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.



Αρχικώς, τόνισε ότι οι αποφάσεις των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστές και αποδεκτές, και όχι να τρομοκρατούν τους γονείς κάποιοι κύκλοι, αριστεριστές και ΜΚΟ επειδή δεν τους είναι αρεστές. Δυστυχώς για αυτούς που απεργάζονται την αλλοίωση της εθνολογικής μας σύστασης, οι γονείς μέσω των συλλογικών τους οργάνων αντιδρούν δυναμικά και απερίφραστα στη φοίτηση παιδιών λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία.

Έπειτα τόνισε ότι όλη αυτή η πρεμούρα του αντεθνικού πολιτικού συστήματος για την... μόρφωση των λαθρομεταναστών αποσκοπεί στην απόδοση της ιθαγένειας σε αυτούς διότι, σύμφωνα με τα εθνοκτόνα νομοσχέδιά τους, η εγγραφή σε ελληνικό σχολείο είναι προϋπόθεση για την κτήση ιθαγένειας! Καταλαβαίνει κανείς πόσο ζοφερό διαγράφεται το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Παραβλέποντας τα κωμικά επιχειρήματα του δημοσιογράφου, ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Σχετικώς κατήγγειλε το επαίσχυντο γεγονός, κατά το οποίο Αλβανοί εντός του ελληνικού στρατού(!) σχημάτισαν επιδεικτικά τον αλβανικό αετό, ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό φυσικά καταδεικνύει τις ευθύνες του καθεστώτος, το οποίο συνετέλεσε στο να παρεισφρήσουν εντός του ελληνικού στρατεύματος και του εθνικού κορμού τέτοια ανθελληνικά στοιχεία.

Tέλος, ανέφερε ότι στην εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα θα πρέπει να δοθεί επιτέλους μια δυναμική και σαφής απάντηση, διότι η παράλειψη αυτή δίνει συνεχώς δικαιώματα στην απέναντι πλευρά να αμφισβητεί την εθνική κυριαρχία και να παραβιάζει τα χωρικά μας ύδατα.