20/2/17

Χρυσή Αυγή παντού: Μεγάλη συμμετοχή στο Βόλο στην εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας - Φωτορεπορτάζ


Άνευ προηγουμένου η ανταπόκριση των κατοίκων του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής στην εκδήλωση της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας εχθές τη Κυριακή 19/2 στο Βόλο. Παρά τις όποιες καταγέλαστες προσπάθειες του περιφερόμενου τσίρκου των παρακρατικών, που δρουν υπό την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας, δεκάδες Βολιωτών και κατοίκων της Μαγνησίας έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας με προσκεκλημένο το βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά.



Αρχικώς έλαβε το λόγο ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους δίνοντας ένα σύντομο πολιτικό στίγμα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, ο Γραμματέας της Τ.Ο Φαρσάλων Νίκος Καραμητράκης και ο συναγωνιστής Δημήτρης Χριστάλης από την Τ.Ο. Μαγνησίας. 






Στη συνέχεια τη σκυτάλη έλαβε ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικρατείας Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ο οποίος με το στεντόρειο και δυναμικό λόγο του έδωσε ιδιαίτερο παλμό στην εκδήλωση. Ανεφέρθη λεπτομερώς στις τρέχουσες εξελίξεις, αναλύοντας πτυχές τις επικαιρότητας. Μνεία πραγματοποίησε επίσης στο Πρόγραμμα και τις Θέσεις του Κινήματος, θέσεις όμως που όπως είπε ο ίδιος προϋποθέτουν σκληρή δουλειά, καθώς δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.  Χαρακτηριστικώς ανέφερε ότι Εθνική Ανεξαρτησία χωρίς Εθνικό νόμισμα δε νοείται, τονίζοντας όμως παράλληλα την ανάγκη ανασυντάξεως της πρωτογενούς παραγωγής. Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την Εθνικής της Κυριαρχία και να καταστεί ένα κράτος αύταρκες με Ισχυρή Οικονομία και Εθνική Ανεξαρτησία.


Επιπροσθέτως έκανε λόγο για την άθλια εξυφανθείσα σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζοντας ότι οι παράνομες πολιτικές διώξεις, οι αήθεις συκοφαντίες του μιντιακού συστήματος και γενικώς όλος αυτός ο ανηλεής πόλεμος που υπέστη το Κίνημα συνετέλεσαν καθοριστικώς στην ενίσχυση της Πίστεως και στην χαλύβδωση του φρονήματος. Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στις διαβόητες «Χρυσαυγιάδες» των μεγάλων καναλιών, τα οποία ακόμη προσπαθούν απεγνωσμένως να επηρεάσουν τη κοινή γνώμη με χιλιοπαιγμένα και αναμασημένα βίντεο. “Ο Ελληνικός λαός όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις δε πτοείται από τέτοια ανεπιτυχή επικοινωνιακά τρικ του συστήματος”, υπογράμμισε.


Τέλος, ως είθισται οι συναγωνιστές ανεφώνησαν τον Εθνικό  Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, όπου οι παρευρισκομένοι, στελέχη, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος μέσα σε θερμό κλίμα εκδήλου ενθουσιασμού και συντροφικότητας, ανανέωσαν τους δεσμούς και αντήλλαξαν ευχές.


Ας είναι το 2017 η απαρχή της Εθνικής Ανατάσεως. Πιο δυνατοί από ποτέ συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Αγώνα για την Πραγμάτωση της Εθνικής Ιδέας και την Ελευθερία της Πατρίδας.