30/1/17

Π. Ηλιόπουλος σε Συριζαίους: Διορίζετε τα κομματόσκυλα και κοροϊδεύετε τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ




Tην ομιλία του άρχισε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, ενώ παράλληλα ανέφερε και την μεγαλειώδη Τελετή Τιμής και Μνήμης που πραγματοποίησε προχθές το Σάββατο η Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες των Ιμίων, είδηση που απεκρύφθη πλήρως από τα ΜΜΕ.



Στη συνέχεια κατήγγειλε σε έντονο τρόπο την αδιανόητη σταλινική πραξικοπηματική απόφαση, σύμφωνα με την οποία δεν θα προβάλλονται πλέον από την ΕΡΤ εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, της 3ης κοινοβουλευτικής δύναμης, ενώ σύμφωνα με τον … κομισάριο Τσακνή, θα συσταθεί και επιτροπή λογοκρισίας, μη τυχόν και δεν καταστεί αντιληπτό το… αίσθημα «ελευθερίας της έκφρασης» και «ισονομίας» που διαποτίζει το συριζαίϊκο εσμό.

Έπειτα ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος επεσήμανε τις βαρύτατες ευθύνες των από-κομμάτων που συναπαρτίζουν το αντισυνταγματικό τόξο, τα οποία προ ΣΥΡΙΖΑ, είχαν διαπρέψει από κοινού σε αυθαίρετους και μαζικούς διορισμούς στο δημόσιο τομέα συγκροτώντας έτσι το πελατειακό κράτος. Ένα υδροκέφαλο μόρφωμα το οποίο εξυπηρετούσε μόνο τα εκάστοτε κομματικά συμφέροντα, εις βάρος βεβαίως της κρατικής οντότητας και του εθνικού συνόλου.

Αποδομώντας έτσι τα καταγέλαστα και φαιδρά επιχειρήματα της ΝΔ περί … διαφάνειας, ο συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος υπογράμμισε τη συνεπή πολιτική γραμμή της Χρυσής Αυγής σχετικώς με το δημόσιο τομέα, η οποία όταν εφαρμοσθεί θα επιφέρει την αναγκαία ανασύνθεση και αναμόρφωσή του.