16/1/17

Π. Ηλιόπουλος για ένταξη τέκνων προσφύγων στα σχολεία: «Να σεβαστούν τις αποφάσεις των γονέων» – ΗΧΗΤΙΚΟ


Στο ακρόαμα 99,8 έδωσε συνέντευξη ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος σχολιάζοντας τη τρέχουσα επικαιρότητα. Αρχικώς κατήγγειλε τον αποκλεισμό που "υπέστη για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή όσον αφορά το ζήτημα του Κυπριακού", καθώς όπως τόνισε ο ίδιος "ο πρωθυπουργός επέλεξε να καταλύσει τους στοιχειώδεις δημοκρατικούς θεσμούς και να μην καλέσει στη σχετική ενημέρωση τον αρχηγό της 3ης πολιτικής δύναμης."



Σχετικώς με τη σφοδρή χιονόπτωση, ο βουλευτής Μαγνησίας λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον κ. Σαμαρτζή ανεφέρθη στη σημασία της ΜΟΜΑ και στην επανασύστασή της, η οποία παρέμεινε στις προεκλογικές εξαγγελίες της συγκυβερνήσεως σύριζα-ανελ.
Τέλος ο βουλευτής Μαγνησίας κατέδειξε το θέμα της εντάξεως των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία, ο οποίος και τόνισε:

"Αποτελεί φλέγον ζήτημα εθνικής και κοινωνικής σημασίας, αυτό της εντάξεως των τέκνων λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία, το οποίο ζήτημα έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις, στο Βόλο. Με συντριπτική πλειοψηφεία οι συνελεύσεις γονέων και κηδεμόνων τίθενται ενάντια στην ένταξη των «προσφυγόπουλων» και ως εκ τούτου οι αποφάσεις αυτές πρέπει να γίνουν σεβαστές. Δυστυχώς σε κάποιους κύκλους οι αποφάσεις αυτές που λαμβάνονται δε γίνονται αρεστές και προβαίνουν σε άθλιες και αντιδημοκρατικές πρακτικές."