8/12/14

Τουρκικό υποβρύχιο ανοιχτά του Πηλίου - «Για τουρισμό και τσίπουρο ήρθαν» θα πει η Χούντα Σαμαρά

Τουρκικό υποβρύχιο ανοιχτά του Πηλίου - «Για τουρισμό και τσίπουρο ήρθαν» θα πει η Χούντα ΣαμαράΤο τι συζητήθηκε και συμφωνήθηκε στην συνάντηση του Τούρκου πρωθυπουργού με τις πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου, διαφάνηκε ξεκάθαρα σήμερα με τουρκικό υποβρύχιο να αναδύεται το πρωί ανοιχτά του Πηλίου!

Το ενδεικτικό της υποταγής του αντισυνταγματικού τόξου στον Οθωμανό αφέντη περιστατικό, έλαβε χώρα περί ώρα 10.25 το πρωί της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή η οποία περικλείεται μεταξύ Σκιάθου και του ακρωτηρίου Σηπιάδος, στις ακτές του νοτίου Πηλίου. Το τουρκικό υποβρύχιο εθεάθη να επιχειρεί ανάδυση, ενώ κατόπιν καταδύθηκε γοργά και χάθηκε στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή
.
Καθίσταται σαφές ότι κανείς από εκείνους που συναντήθηκαν με τον Α. Νταβούτογλου δεν είχε την στοιχειώδη εθνική αξιοπρέπεια να απαιτήσει τον τερματισμό της τουρκικής επιθετικότητας και προκλητικότητας. Μπορούμε ως εκ τούτου να συμπεράνουμε πως ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα προχώρησε σε ευθεία απαίτηση ικανοποίησης των τουρκικών θέσεων στο σύνολο των ανοιχτών ζητημάτων, απαίτηση η οποία αντιμετωπίστηκε με επίδειξη ραγιαδισμού τόσο από την αντεθνική κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Μην απορήσετε λοιπόν, εάν κύκλοι της Χούντας δικαιολογήσουν την παρουσία του τουρκικού υποβρυχίου, ως τουριστική εξόρμηση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στο Πήλιο, για τσίπουρο και μεζέδες!