12/12/14

Παν.Ηλιόπουλος: Παραμένω φυλακή χωρίς κανένα εις βάρος μου στοιχείο με εντολή Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές μίλησε σήμερα το πρωί στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαμαρτζή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου "Ράδιο Ακρόαμα".
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκούμεντο όπου ακούγεται ο σκευωρός πρωθυπουργός Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε να κανονίσει ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος (Παναθηναϊκάκιας) για την παράνομη προφυλάκιση του ιδίου, του Γεώργιου Γερμενή και του Μπούκουρα.


Αντί λοιπόν την ίδια στιγμή που ήρθε το ντοκουμέντο στο φως της δημοσιότητας ο Σαμαράς να οδηγηθεί σιδηροδέσμιος στις φυλακές για κατάλυση Πολιτεύματος και κατάχρηση εξουσίας, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και το παραδικαστικό που ακόμα κινεί τα νήματα τηρούν σιγή ιχθύος.

Οι παρανόμως προφυλακισμένοι βουλευτές παραμένουν στις φυλακές Κορυδαλλού δίχως ούτε ένα στοιχείο εναντίον τους με εντολή Σαμαρά!

Τέλος, όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τον μνημονιακό υποψήφιο και η χώρα θα οδηγηθεί σε ελεύθερες εκλογές. Η Βουλή οφείλει να εξασφαλίσει την παρουσία των νομίμως εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια.