13/12/14

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Άρθρο του πολιτευτή Μαγνησίας Χ.Α (Βορ. Σποράδων), Συναγωνιστή Αθ. Κουτσιανούδη 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ» ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ,ΑΝΗΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ» ,ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ,ΟΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ.
   
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013,ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΜΕΤΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ (ΒΛ.ΣΥΜΦΩΝΟ «ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ») ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»,
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΗ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΣΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ.
   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΑΘΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ «ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ» ΤΟΥ,ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ*.
   ΚΑΙ Ω! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ» ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ),Ο ΟΠΟΙΟΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, (ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ) ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ (ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ) ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ!!
   ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ» (!!;;) ΤΟΞΟΥ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (10/12) Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ**,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ «ΦΟΡΑ» ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ»),ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΣΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΩΝ, ΔΙΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ «ΨΗΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ» (ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ «!!;;» ΝΤΟΓΙΑΚΟ) ΝΑ ΓΑ@@ΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ,ΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ.
   ΤΕΤΟΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ω Σ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»!
   ΚΙ ΟΜΩΣ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗ ΣΥΣΣΩΜΗ, Η ΚΟΠΤΩΜΕΝΗ ΓΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ», Δ Ε Ν  Ε Β Γ Α Λ Ε  Α Χ Ν Α  Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!
   ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ «ΡΩΜΑΝΩΝ».
   ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ,ΤΟ Κ.ΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ Κ.ΟΜΜΑ Ε.ΛΛΑΔΟΣ (ΕΛΛΑΔΟΣ;;)
  Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!
 ΥΓ.1: ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ,ΕΣΥ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΑΖΙ,ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ;;;
 ΥΓ.2:ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ:
   ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ (Ή ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 250.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ!!
 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΩΣ «ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΕΙΣ», ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ,ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ»***

***«Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ» (ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ)

ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΥΡΗΝΟΣ Χ.Α. ΣΚΙΑΘΟΥ