13/12/14

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΟ «ΣΙΓΟΥΡΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ» ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 180!

moutsinasΜετά από τους πέντε θεωρούμενους «σίγουρους» που μέσα σε μια μέρα έχασε η λεγόμενη «προεδρική πλειοψηφία» των 180 (Ανδρουλάκη, Μάρκου, Φουντά, Ψύρη και ), χάθηκε και έκτος, ο πιο σίγουρος των σίγουρων! Ο «ανεξάρτητος» (προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ) Πάρις Μουτσινάς.


Μιλώντας, λοιπόν, στο ράδιο-Βήμα, είπε τα εξής:
«Από την αρχή έλεγα ότι δεν θα νομιμοποιήσω ποτέ την καταστροφική πολιτική αυτής της κυβέρνησης, με την ψήφο μου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ωστόσο, επειδή είμαι ένα υπεύθυνο άτομο, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές είχαμε αρχίσει να προωθούμε ένα σενάριο, το οποίο το είπαμε πολλές φορές και στη Βουλή και παρανοήθηκε: την εθνική συνεννόηση χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο, επιμερίζοντας το πολιτικό κόστος που είναι ιδιαίτερα επαχθές από την πλευρά όσων είναι στην εξουσία και να μπορέσουν έτσι να προωθήσουν κάποια πράγματα και να λύσουν παθογένειες του ελληνικού κράτους, της οικονομίας και της κοινωνίας… Σας εξήγησα και το καταλαβαίνετε γιατί δεν ψηφίζω για Πρόεδρο».

Τι άλλο απομένει στον Αντωνάκη Σαμαρά για να απέλθει όσο γίνεται πιο αξιοπρεπώς και να περάσει στην ιστορία; Να κάνει μια ειλικρινή δήλωση μετανοίας για όσα εγκλήματα έχει διαπράξει κατά της Πατρίδας και του Λαού και μετά να… πηδήξει από την ταράτσα του Μαξίμου!