17/9/13

Ψευδές, υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα από το zougla.gr‏

Με εντελώς κακόβουλη και παραπλανητική πρόθεση ο ιστότοπος zougla.gr δημοσιεύει ένα κείμενο-παρωδία με τίτλο "Χρυσαυγίτες σε κρίση". Πρόκειται για ένα δημοσίευμα γεμάτο ψεύδη, συκοφαντίες και ανοησίες με το οποίο πολύ σύντομα θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη.


Καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ κρίση δεν υπάρχει στην Χρυσή Αυγή ούτε στον Νομό Μαγνησίας, ούτε σε καμία άλλη περιοχή της χώρας. Η παρουσία μου στην τοπική κοινωνία του Αλμυρού είναι συχνότατη, όπως και η επαφή μου με τους εκεί Συναγωνιστές οι οποίοι δίνουν καθημερινό Αγώνα για την διάδοση των Ιδεών του Κινήματός μας.

Υπενθυμίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή δίνει την μάχη για την απελευθέρωση της Πατρίδος μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες. Είμαστε όλοι στρατιώτες του κοινού σκοπού και αδιαφορούμε για τους τίτλους και τα αξιώματα. Όσους ενοχλεί το ανιδιοτελές πνεύμα που κυριαρχεί στο Κίνημα η πόρτα για τα αποκόμματα του “συνταγματικού τόξου” είναι ορθάνοιχτη.

Κλείνω καταγγέλλοντας τους υβριστές και συκοφάντες μας , που αρχικά είχαν δημοσιεύσει την φωτογραφία με μέλη της Χρυσής Αυγής και τον γράφοντα, δίνοντάς την τον άθλιο τίτλο xrsya skata. Εν συνεχεία ο τίτλος άλλαξε, είχαμε όμως προλάβει να αποθηκεύσουμε την αθλιότητά τους. Τον λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Μέλος Κ.Ε. Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή