11/9/13

Φιέστα ΚΚέδων μόνο για λαθρομετανάστες - Τους γύρισαν την πλάτη οι Έλληνες Εργάτες

Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι εκεί στο ΚΚΕ, αφού φτάσανε στο σημείο να απευθύνονται όλο και περισσότερο στους λαθρομετανάστες. Αυτό είναι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που οι Έλληνες Εργαζόμενοι έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη στο ανθελληνικό και αντεργατικό αυτό κατασκεύασμα. Αφού, λοιπόν, οι Έλληνες Εργάτες τους έχουν στο «φτύσιμο» προσπαθούν να καλύψουν την ανυπαρξία και τη γύμνια τους απευθυνόμενοι σε «Μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αλβανία, Ρωσία και αλλού», όπως ενημερωνόμαστε από τον (Β) «ριζοσπάστη».



Τουλάχιστον αυτή τη φορά το φωτογραφικό υλικό από τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν παραπέμπει στο απίστευτα γελοίο σκηνικό που είχαμε δει πριν από λίγο καιρό, όπου λαθρομετανάστες πόζαραν στο φακό κρατώντας τον (Β) «ριζοσπάστη». Αν μη τι άλλο, μας θύμιζε τις πρακτικές των αθλητικών εφημερίδων παλαιότερα, στις περιπτώσεις μετεγγραφών ξένων ποδοσφαιριστών. Τότε, ο δημοσιογράφος, ο οποίος έπαιρνε τη συνέντευξη, έβαζε τον ποδοσφαιριστή να βγάζει και μια φωτογραφία με την εφημερίδα στα χέρια, ανοιχτή και με τον ίδιο, δήθεν να τη διαβάζει, άσχετα βεβαίως από το γεγονός ότι δεν ήξερε να αναγνώσει ούτε μια λέξη στα Ελληνικά…
Η κατάντια του ΚΚΕ είναι πρωτοφανής, αλλά και ενδεικτική της Αλήθειας, η οποία λέει ότι το Κόμμα αυτό είναι βαθύτατα αντεργατικό στις παραδόσεις των Ελλήνων Εργαζομένων. Αποτυχημένο πλήρως στους συμπατριώτες μας απευθύνεται στις «καθυστερημένες» πολιτικά και κοινωνικά, στρατιές των λαθρομεταναστών, θεωρώντας ότι εκεί το μαρξιστικό παραμύθι και δηλητήριο μπορεί να διοχετευθεί πιο εύκολα. 
Την ίδια στιγμή που τα ψοφίμια του μπολσεβικισμού βρίσκονται ένα βήμα πριν την πλήρη αποσύνθεσή τους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται στις άλλοτε «κόκκινες» περιοχές. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πρακτικά και όχι θεωρητικά ένα Γνήσιο Λαϊκό Κίνημα, το οποίο αποδεικνύει καθημερινά την Αλληλεγγύη, τη Σύνδεση, την Ταύτιση με τον Έλληνα Εργαζόμενο.

Γιώργος Μάστορας