10/9/13

Οχετός ύβρεων από το κατεστημένο για την Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες

Οχετός ύβρεων από το κατεστημένο για την Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες
Παραληρούν Έθνος, Ευαγγελάτος, Πρώτο Θέμα και όλες οι ναυαρχίδες της συστημικής ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής: από την καραμέλα του ναζισμού, πέρασαν στην... κου-κλουξ-κλαν.

Ούτε την  παραμικρή ένδειξη αληθοφάνειας δεν μπορούν να έχουν, τελικά, τα διάφορα δημοσιογραφικά φερέφωνα του καθεστώτος. Ακόμη και σε κάτι το οφθαλμοφανές, το οποίο δεν χωρά την παραμικρή αμφισβήτηση, η παρέλαση των ψεμάτων είναι συνεχής. Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μεγαλειώδης Εκδήλωση της περασμένης Κυριακής στις Θερμοπύλες και η γελοιότητα κάποιων ΜΜΕ , που θέλησαν να παραποιήσουν τα αυτονόητα.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του σημερινού «Έθνους» , όπου υπό τον πομπώδη τίτλο «Μαύρη Φιέστα με απειλές από τη Χρυσή Αυγή στις Θερμοπύλες» ο συντάκτης του κειμένου, με επώνυμο (Φώσκολος) που παραπέμπει ευθέως στον γνωστό σεναριογράφο του παρελθόντος με αχαλίνωτη φαντασία, προσπαθεί να αποδώσει με ρυθμούς «γκραν-γκινιόλ» την όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Έχοντας, προφανώς, σοβαρό πρόβλημα με την αριθμητική και το μέτρημα, αφού αναφέρεται απλώς σε «αρκετές εκατοντάδες οπαδών της» και όχι τις χιλιάδες που ήσαν στην πραγματικότητα στην μεγαλύτερη και ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε μέχρι τώρα στις Θερμοπύλες, ο συντάκτης ανακάλυψε ότι αισθητικά η εκδήλωση παρέπεμπε σε «τελετές της Κου Κλουξ Κλαν»…

Χαρακτηρίζοντας την Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης με εκφράσεις όπως «σόου», «φιέστα», «κιτς» ο ταλαίπωρος συντάκτης είναι φανερό ότι μπερδεύει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Mega, στο οποίο είναι μέτοχος και το αφεντικό του ο Μπόμπολας, με την δική μας Εκδήλωση. Αν μη τι άλλο, οι όσο πιο κοντά στον Αρχαιοελληνικό Τρόπο Ζωής Εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν μπορούν να εκτιμηθούν δεόντως από τους υπαλλήλους των μνημονιακών ΜΜΕ. Όπως, επίσης, δεν δύναται να προσεγγισθούν αισθητικά οι αποδόσεις Φόρου Τιμής στους πεσόντες του Ελληνισμού από τους συντάκτες – τηλεθεατές της «Φατμαγκιούλ», «Σιλά» και όλων των άλλων τουρκικών σήριαλ – βοθρολυμάτων που έχουν εγκατασταθεί στο Mega.

Όσο για το έτερο κείμενο, στην ίδια σελίδα, του εν λόγω δημοσιογράφου, ο οποίος χαρακτηρίζει την ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως «ντελίριο κατά των πολιτικών κομμάτων», χαιρόμαστε πράγματι που ο συντάκτης θεωρεί ότι προβαίνουμε σε «σωρεία απειλών για το πολιτικό σύστημα». Ο υπάλληλος του Μπόμπολα θεωρεί ότι μόνο τα αφεντικά του, διά μέσου των πολιτικών κομμάτων με τα οποία ανήκουν στο ίδιο «συνταγματικό τόξο», έχουν το δικαίωμα να απειλούν, να βρίζουν, να συκοφαντούν, να λοιδορούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, εκτοξεύοντας ύβρεις, ψέματα, λάσπη και εμετικούς χαρακτηρισμούς. Εμείς, απλώς, προειδοποιούμε ότι η έλευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εξουσία θα σημάνει και την έλευση του Δικαστηρίου της Ιστορίας για τα πεπραγμένα όλων.

Η «ακροδεξιά οργάνωση», όπως υποτιμητικά μας χαρακτηρίζει ο κονδυλοφόρος αυτός, κάθε μέρα που περνά υποδέχεται στις τάξεις της ολοένα και περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι αντικρίζουν κατάματα την Αλήθεια και αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, ποιοι ευθύνονται για τα δεινά του Τόπου και την σημερινή τραγική κατάσταση, αλλά και ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν έμπρακτη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, Και αυτό, τελικά, είναι που κάνει τους κάθε λογής υπηρέτες του συστήματος να πανικοβάλλονται και να γελοιοποιούνται με αυτά που γράφουν. Τους υποσχόμαστε ότι θα τους πανικοβάλλουμε ακόμη περισσότερο…

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το θέμα: "Ένας οχετός ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης εξαπολύθηκε κατά του Εθνικιστικού Κινήματος από το σύστημα εξουσίας με αφορμή την εκδήλωση μνήμης στις Θερμοπύλες. Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα".

Γιώργος Μάστορας