5/9/13

Το… «τρίο Στούτζες» του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το Πανελλήνιο

Το… «τρίο Στούτζες» του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το Πανελλήνιο
Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απολύτως διασκεδαστικό το σκηνικό φαγωμάρας που αναπτύχθηκε την δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης για την θλιβερή και ανθελληνική επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Η τραγική κατάσταση, όμως, στην οποία έφεραν τη Ελλάδα οι διάφοροι «εγκέφαλοι» του τρισάθλιου αυτού κομματικού τερατουργήματος μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε το όλο σκηνικό συνοφρυωμένοι και θυμωμένοι. Τρεις άνθρωποι, οι οποίοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της Χώρας (οι Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος) διασταύρωσαν τα ξίφη τους, προσπαθώντας ο καθένας απ΄αυτούς να αποποιηθεί των βαρύτατων εγκληματικών ευθυνών του. Ειδικά η κόντρα, με σαφή υπονοούμενα, μεταξύ του «Κινέζου» και του Τζέφρυ έδωσε και πήρε.


Ο Σημίτης, ο πρωτεργάτης του εκσυγχρονισμού, ο πρωθυπουργός των Ιμίων και του Χρηματιστηρίου εναντίον του Παπανδρέου, του πολυπολιτισμικού εθνομηδενιστή με την εντολή εισόδου του ΔΝΤ, του νόμου Ραγκούση και τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Δύο σύγχρονοι Ηρώστρατοι με κοινή εθνομηδενιστική πολιτική σε όλους τους τομείς, καθώς και το τσάκισμα κάθε έννοιας Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Ο Σημίτης «πέταξε το γάντι» στον Παπανδρέου αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του για την περιβόητη φράση του «λεφτά υπάρχουν», ενώ από την άλλη μεριά ο Γιωργάκης, εντελώς αμετανόητος για τον όλεθρο στον οποίο βύθισε την Χώρα, υπεραμύνθηκε των δικών του εγκλημάτων.

Αδυνατώντας να αρθρώσει έστω και μια λέξη εκτός γραπτού κειμένου και τραυλίζοντας, ως συνήθως, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Τζέφρυ «πούλησε τρέλα». Ακόμα κι αν πρόκειται για άτομο με μειωμένο δείκτη ευφυίας και νοημοσύνης που παραπέμπει στους… Άβερελ Ντάλτον και Φόρεστ Γκαμπ, δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος δικαιολογίας για τον ανθέλληνα αυτόν με την κατά 25% ελληνική καταγωγή και 0% εθνική συνείδηση! Ανάμεσα σ΄αυτό το δίπολο αρνητικής αύρας, το οποίο συναγωνιζόταν στην δικαιολόγηση των εγκλημάτων τους και την επίδειξη θράσους, ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος, προσπαθούσε να κάνει τον «πυροσβέστη», παίρνοντας όμως ξεκάθαρη θέσηυπέρ του Τζέφρυ, στον οποίο άπλωσε προστατευτικό δίχτυ, προκειμένου να μην τον υπονομεύει εκείνος από την καρέκλα του.

Μετά από πολλά χρόνια είδαμε ξανά στην ίδια αίθουσα το… «Τρίο Στούτζες», το οποίο προκάλεσε την απέχθεια στο πανελλήνιο με την επανεμφάνισή του. Τους διαβεβαιώνουμε ότι όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την θέληση του Ελληνικού Λαού, γίνει η Πρώτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας οι τρεις αυτοί σύγχρονοι καταστροφείς  του Ελληνισμού θα ξαναβρεθούν και πάλι μαζί. Όχι όμως σε κάποιο αμφιθέατρο, όπου θα δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων, προκειμένου να λογοδοτήσουν για τα έργα και τις ημέρες τους στην διακυβέρνηση της Χώρας και την προσωπική συμμετοχή τους στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Γιώργος Μάστορας