29/3/12

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Διαγραφή των τραπεζικών χρεών των Ελληνικών οικογενειών»


1 τρις Ευρώ μοίρασε η Ευρωπαϊκή Κοινοτική Τράπεζα στις τράπεζες των 17 χωρών μελών της με σκοπό τα χρήματα αυτά να δώσουν μια ανάσα ρευστότητας στην “στραγγισμένη” από χρήμα πραγματική οικονομία! Αυτά τα “φιλανθρωπικά” ιδρύματα βέβαια με τη σειρά τους κράτησαν τα χρήματα στα χρηματοκιβώτια τους αντί να τα μετακυλήσουν στη αγορά για να μπορέσουν να κινηθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Μιλάμε για φθηνό χρήμα με ελάχιστο επιτόκιο προς τις τράπεζες, κάτι σαν…βοήθημα!

Στην Ελλάδα ήδη καταφθάνει το MEGA πακέτο δεκάδων δισεκατομμυρίων από το νέο δάνειο που υπογράψαμε και το οποίο προορίζεται για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών τραπεζών! Για να το κάνουμε πιο λιανά…Δε μας νοιάζει η ζημιά που υπέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία από το κούρεμα αλλά καιγόμαστε να βοηθήσουμε για πολλοστή φορά μέσα σε 2 χρόνια τους φίλους μας τους τραπεζίτες! Περαστικά μας…

Η θέση του κινήματος μας για τις Ελληνικές τράπεζες που μας ενδιαφέρουν και πιο άμεσα είναι ξεκάθαρη! Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των χρεωκοπημένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή