14/3/12

Περί …ρατσισμού


Είναι γνωστό πως υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικώς με την βάση της Ιδεολογίας του Λαικού Εθνικισμού, που δεν είναι άλλη από την Πίστη στην Φυλή. Θα ήταν περιττό να απαριθμήσουμε τους λόγους ύπαρξης αυτής της παραπληροφόρησης ειδικώς αν αναλογιστούμε τον κίνδυνο που διατρέχει το μέλλον και η καριέρα των διαπλεκόμενων, και διεφθαρμένων εξουσιαστών, από την προβολή των πραγματικών θέσεών μας και κατ΄επέκταση την άνοδο και την εδραίωση του Εθνικιστικού Κινήματος, της Χρυσής Αυγής.

Μας χρεώνουν λοιπόν την ιδιότητα του …ρατσιστή. Πρόκειται για ένα ρηχό χαρακτηρισμό και μια επιφανειακή προσέγγιση της κοσμοθεωρίας μας που στοχεύει στον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης έχουν αγωνισθεί επί πολλά έτη και έχουν δημοσιεύσει εκαντοντάδες άρθρα και κείμενα, προκειμένου να παρουσιάσουν τους στρατιώτες της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας ως ανεγκέφαλους … ρατσιστές… που ξυλοκοπούν και επιτίθενται σε ξένους… Τραγική παρερμηνεία μιας αληθινής κοσμοθέασης μας και αναληθής απόδοση της πραγματικότητας. Δηλώνουμε ευθαρσώς Φυλετιστές, και με αυτό τον όρο διακηρύσσουμε πως πιστεύουμε στην πραγματικότητα της Φυλής, ως βιολογικής μονάδας. Ταυτόχρονα, είμαστε εμείς που Αγωνιζόμαστε να προστατεύσουμε την Φυλή μας από την επερχόμενη αλλοίωσή της. Δεν είμαστε «ρατσιστές» με την έννοια ότι απλώς δεν επιθυμούμε ξένους μέσα στο ελληνικό κράτος. Έχουμε υποστηρίξει πως η εγκληματική δράση των ξένων δεν είναι ο μόνος λόγος που θεμελιώνει την θέση μας περί απέλασής τους. Βασικό λόγο αποτελεί η υπονόμευση του Έθνους και του Ελληνισμού. Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στα παιδιά της και όχι σε ξένους. Είμαστε αθεράπευτα Φυλετιστές και δεν επιθυμούμε αλλοφύλλους να εγκαθίστανται στην ιερή Ελληνική Γη, διότι ως Θεματοφύλακες της Λαικής Παράδοσης, αρνούμαστε να καταστεί ο οίκος των Ελλήνων, η Πατρίδα μας, μια πολυφυλετική Βαβέλ. Εναντιωνόμαστε στην εισβολή ξένων εποίκων στην γη μας, διότι γνωρίζουμε πως αυτή η εγκατάσταση ξένων θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του Εθνικού και Φυλετικού ιστού, και ακόμη την διάρρηξη της κυριότητας των Ελλήνων επί της Πατρίδας τους.

Γίνεται αντιληπτό πως ο Φυλετισμός μας απέχει παρασάγγες από τον «ρατσισμό» που αποδίδουν σε εμάς οι χρυσοπληρωμένοι κύριοι που φέρουν δήθεν την ιδιότητα του …δημοσιογράφου. Αποποιούμαστε κάθε σχέση με «ρατσιστές» που ερμηνεύουν την εισβολή αλλοφύλων ως …μετανάστευση. Δεν είμαστε οι χυδαίοι «ρατσιστές» που ανησυχούμε μην τυχόν λερώσει ο Πακιστανός το αμάξι μας στα φανάρια. Δεν είμαστε εκείνοι οι «ρατσιστές» που μας ενοχλούν οι ξένοι επειδή απλώς «δεν μας αρέσει η φάτσα τους». Αυτού του είδους ο «ρατσισμός» χαρακτηρίζει επιπόλαιους, οι οποίοι βλέπουν τα γεγονότα εντελώς επιφανειακά. Θεωρούν την Ελλάδα ως …ένα κράτος, που απλώς δεν αντέχει ένα συγκεκριμένο πλήθος ξένων...Αυτή η γενικότητα μαρτυρά μια στείρα άρνηση, ένα ιδεολογικό κενό. Η έλλειψη χώρου για την εγκατάσταση ξένου στοιχείου σαφώς αποτελεί μια συνέπεια πρακτικής σημασίας. Όμως για εμάς η Ελλάδα δεν είναι …απλά κράτος, και δεν τίθεται μόνο ζήτημα έλλειψης χώρου, αλλά είναι κάτι παραπάνω: Είναι η Πατρίδα μας. Είναι ο ιερός χώρος που εκδηλώνει τον Πολιτισμό του ένας Λαός, και η Γη που φυλάσσει τα οστά των προγόνων μας. Για εμάς, συνέπεια ζωτικής σημασίας είναι, ότι η εισβολή ξένων θέτει σε κίνδυνο την εθνοφυλετική ομοιογένεια, την ίδια την Εθνική μας ταυτότητά. Η μεθοδευμένη εισροή και εγκατάσταση αλλοφύλων, αποτελεί αναμφίβολα την κερκόπορτα στο κάστρο του Ελληνισμού. Αυτή δε η εισβολή "σερβίρεται" στο λαό ως ένα δεδομένο, μία de facto κατάσταση, και οι όποιες αντιδράσεις υπάρξουν, προσκρούουν σε ένα «ανθρωπισμό» και μια -απροσδιορίστου ταυτότητας- αλληλεγγύη…

Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε αυτοί που τολμάμε να πούμε τα γεγονότα ως έχουν περιφρονώντας την κατακραυγή των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, με την ελπίδα ότι ο Λαός θα μας δικαιώσει. Είμαστε εμείς που αντιδρούμε στο σχέδιο αφελληνισμού, μη λογαριάζοντας το κόστος. Είμαστε εμείς οι φυλετιστές που προσπαθούμε να διατηρήσουμε την μοναδικότητά μας, τον Πολιτισμό μας.

Είμαστε εκείνοι που δεν θέλουμε τον Πακιστανό για φθηνό εργάτη και την Φιλιππινέζα για υπηρέτρια. Ακόμη έχουμε το θάρρος να καταγγείλουμε την διαμετακόμιση ανθρώπων από χώρα σε χώρα, προκειμένου να καταλήξουν ως φθηνό εργατικό δυναμικό και γενικώς θύματα εκμετάλλευσης. Όσοι μας κατηγορούν ως ρατσιστές, τους απαντούμε πως ουδέποτε η Ελλάδα προκάλεσε την δυστυχία αυτών των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τις Πατρίδες τους, και συνεπώς δεν έχουμε κάποια ηθική υποχρέωση απέναντί τους, όταν μάλιστα ο Λαός μας υποφέρει. Αντίθετα ας αναλάβουν να τους φροντίσουν οι υπαίτιοι.

Αγωνιζόμαστε λοιπόν για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Και ο Ελληνισμός δεν …ερμηνεύεται από έγγραφα και νόμους αλλά από την πραγματικότητα της διαφορετικότητας. Θέλουμε να ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ την διαφορετικότητα μας, μέσα από τη λαίλαπα του ισοπεδωτικού πολυπολιτισμού. Όσοι Ζωντανοί, μαζί μας.

ΘΑΛΗΣ, πυρήνας Χρυσής Αυγής Μαγνησίας