1/3/12

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ: Το πρώτο βήμα…

Όλοι μας έχουμε αντίληψη της λεξιλαγνείας και του βερμπαλισμού, που με την άκρατη χρήση λέξεων και εκφράσεων σημάδεψε τη μεταπολίτευση. Ειδικώς από το ’81 και μετά με την έλευση των πασοκιστανών στην εξουσία στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία λέξεων και εκφράσεων, όπου εκεί επάνω έχτισαν όλες τις πολιτικές τους. Πρώτα το κάρο και μετά το άλογο ή καλύτερα πρώτα ράβεις το κουστούμι και μέσα του στριμώχνεις τον Έλληνα. Θα θυμάστε βεβαίως τα: η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα ή η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού ή ο πολιτικός άλλα σκέφτεται, άλλα λέει και άλλα κάνει (και αυτό έχει λεχθεί) ή η επανίδρυση του κράτους ή εκσυχρονισμός ή ανήκουμε στη δύση ή η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ή συγκατοίκηση κλπ.

Απ’ όλα αυτά βέβαια όπως περίτρανα αποδεικνύεται, τίποτα δεν τους βγήκε. Και η δημοκρατία τους είναι ένα αδιέξοδο, και το εφικτό το βλέπουμε στη ζωή μας, και το κράτος είναι διαλυμένο, και ο εκσυγχρονισμός έφερε τα μνημόνια και το ΔΝΤ, και το ανήκουμε στους τοκογλύφους, και η Ελλάδα ανήκει στους λαθρομετανάστες που την εποικίζουν. Και όλα αυτά γιατί άλλα σκεφτόταν, άλλα λέγανε και άλλα έκαναν (ρήση Καραμανλή του πεθαμένου). Εμείς να μείνουμε στη ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ. Εφευρεματική λέξη του πασοκιστανικού εξουσιασμού, καλύπτουσα την συναλλαγή, τις αμαρτωλές ισοροπίες, την νομή της εξουσίας και το βόλεμα ανύπαρκτων πολιτικών. Βλέπουμε λοιπόν Καραμανλής «δεξιός» πρόεδρος - πασοκ κυβέρνηση, Σαρτζετάκης (μουσαφίρης, ειδική περίπτωση), Στεφανόπουλος «δεξιός» - πασοκ κυβέρνηση, Παπούλιας και πασοκ και δανειστής και δεκαπενταετής πλοίαρχος δηλαδή…αντάρτης όπως είπε – «δεξιά» κυβέρνηση. Αυτάρεσκα και αλληλοσυγχαιρώμενοι τούτο το ονόμασαν συγκατοίκηση.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συγκατοίκηση όμως μαζί τους θα αρχίσει με την είσοδο των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο. Αυτό θα είναι το πρώτο ΒΗΜΑ που θα οδηγήσει τον Έλληνα στην ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ. Οι παλαιοί συγκάτοικοι, ας μετακομίσουν. Η Πατρίδα μας ως ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΤΑΙ.

Παν. Αλτζερίνος – Γρηγοράκης

Απόστρατος αξιωματικός – ΣΣΕ 77

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΗΣ