10/3/12

Αλκοολική και ναρκωτική τρομοκρατία.

Ποιά αλήθεια κρύβουν το αλκοόλ, τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά;
Πώς επηρεάζουν αυτά το ανθρώπινο σώμα, την οικογένεια και την κοινωνία;
Ποιός και γιατί εφαρμόζει τον μηχανισμό εξαφάνισης των λαών;
Σήμερα αυτές οι δυνάμεις του σκότους σημαδεύουν τις νέες γενιές και για να το πετύχουν αυτό έχουν επενδύσει πολλά κεφάλαια.
Η σωτηρία των νέων είναι ιερή υποχρέωση του κάθε γονιού.
Μιλήστε γι'αυτό, συζητήστε γι'αυτό παντού, στο σπίτι, στο σχολείο, σε όλη την κοινωνία.

Έχουμε μάθει καθημερινώς στας τηλεοράσεις και σε κάθε γωνιά να μας διαφημίζουν το αλκοολικό παραμύθι. Τί αποτελούν αυτά τα περίεργα προϊόντα-μπύρα, κρασί, βότκα κτλ.,που όμως απαγορεύονται στα παιδιά,έγκυες γυναίκες, ανθρώπους με διάφορες παθήσεις, που απαγορεύεται η κατανάλωσή τους στην εργασία, στην οδήγηση, και τα πουλάνε παντού; Πράγματι, είναι τόσο αναγκαία όλα αυτά για εμάς; Στην πραγματικότητα το αλκοόλ και τα τσιγάρα δεν είναι προϊόντα, αλλά οι πιο επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες, που σαρώνοντας την ελεύθερη αγορά, μας έχουν φέρει τόση δυστυχία και δάκρυα. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή τα συστατικά τους περιέχουν οινόπνευμα-χημική ουσία C2H5OH. Αυτό το ξέρουμε από το σχολείο. Δυστυχώς ομως στο σχολείο δεν μας μαθαίνουν ότι αυτό το συστατικό είναι θανατηφόρο δηλητήριο ναρκωτικής επηρροής. Εαν ο άνθρωπος καταναλώσει πάνω από 8gr/kg βάρους σώματος πεθαίνει. Για παράδειγμα, η κατανάλωση 560gr καθαρού οινοπνεύματος ενός μέσου ανθρώπου 70kg προκαλεί θάνατο. Επίσης, αυτή η ουσία ναρκώνει το σώμα. Η δόση νάρκωσης είναι 4,6gr/kg βάρους σώματος. Η ιατρική επί 300 χρόνια χρησιμοποιούσε το αλκοόλ ως αναισθητικό στη χειρουργική και το καταργησε λόγω πολλών περιστατικών θανάτου.
Δεν υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα όργανο που να μην καταστρέφεται από το αλκοόλ. Όμως η μεγαλύτερη και γρηγορότερη καταστροφή δημιουργείται στον εγκέφαλο, επειδή ακριβώς εκεί το δηλητήριο αυτό έχει την τάση να συγκεντρώνεται. Καταναλώνοντας οινοπνευματώδη ποτά, το αίμα απορροφαει το αλκοόλ και συμπυκνώνεται. Έπειτα, καταλήγοντας στο κεφάλι, ξεκινά η εντατική διάλυση του ανθρώπινου εγκεφάλου.Αυτός ο μηχανισμός είναι γνωστός από την αρχαιότητα και είναι πάρα πολύ απλός.
Το 1961 τρεις Αμερικανοί φυσικοί επιστήμονες Nasly, Daska, Pennigton παρατήρησαν στο μικροσκόπιο τα αγγεία των ματιών, και για πρώτη φορά παγκοσμίως κατάφεραν να παρακολουθήσουν την κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία. Και τί είδαν λοιπόν; Είδαν τα τοιχώματα των αγγείων και μέσα σε αυτά να κολλούν τα ερυθρά και τα λευκά αιμοσφαίρια. Σε μία από τις ημέρες που παρακολούθησαν τον επόμενο πελάτη τους , παρατήρησαν θρόμβους (συμπύκνωση ερυθρών αιμοσφαιρίων ) στο αίμα.Σημαντικό είναι να επισημάνουμε ότι οι θρόμβοι αποτελούνταν από 5,10,40,400 μέχρι 1000 ενωμένα σωματίδια τα οποία έχουν ονομάσει συμβολικά-τσαμπιά σταφυλιού.Οι επιστήμονες τρόμαξαν, όμως βλεπανε ότι ο πελάτης δεν ένιωθε το παραμικρό. Στο δεύτερο ,τρίτο πελάτη ήταν όλα φυσιολογικά.Στο τέταρτο πάλι παρατήρησαν θρόμβους. Αποδείχτηκε ότι οι δύο που είχαν θρόμβους, την προηγούμενη μέρα είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Και θέλοντας να το επιβεβαιώσουν αυτο, πρόσφεραν ένα ποτήρι μπύρας σε έναν από τους πελάτες με κανονικές ενδείξεις. Μέσα σε 15 λεπτά παρατήρησαν και παλι τους θρόμβους στα αγγεία. Τότε οι επιστήμονες αντιλήφθηκαν ότι έκαναν μια φοβερή ανάκαλυψη αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο εξωτερικά το οινόπνευμα συμπυκνώνει το αίμα αλλά και μέσα στα αγγεία. Άρχιζαν να ψάχνουν για καλό κακό στα ιατρικά βιβλία και έκπληκτοι διαβάζαν ότι η ιατρική προσδιορίζει το αλκοόλ σαν-πρωτοπλασμικό ναρκωτικό δηλητήριο που φθάνοντας στο αίμα καταστρέφει τα λιπαρα οξεα (προστατευτική λιπώδης μεμβράνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων), με αποτέλεσμα αντί να απομακρύνονται το ενα από το αλλο,να κολλάνε. Αν όμως για τα μεγάλα αγγεία αυτοί οι θρόμβοι ίσως δεν αποτελούν μεγάλο κίνδυνο, στον εγκέφαλο που αποτελείται από 15 εκατομμύρια κύτταρα προκαλεί άμεση καταστροφή. Κάθε ένα από αυτά τα κύτταρα τροφοδοτείται μέσω του τριχοειδους αγγείου το οποίο είναι τόσο λεπτό όσο μπορεί να δέχεται τα ερυθρά αιμοσφαίρια ένα-ένα. Όταν όμως στην είσοδο του τριχοειδους αγγειου πλησιάζει ο θρόμβος μπλοκάρει την τροφοδοσία με τον όγκο του, με αποτέλεσμα μέσα σε 5-7 λεπτά για πάντα και χωρίς γυρισμό να πεθαίνει το κύτταρο. Έτσι, μετά από κάθε ήπια κατανάλωση αλκοόλ, στον εγκέφαλο δημιουργείται κάθε φορά ένα μικρό κοιμητήριο πεθαμένων κυττάρων.
Όσο περισσότερο καταναλώνει κάποιος το αλκοόλ τόσο μικραίνει ο εγκέφαλός του. Στους αλκοολικούς ο εγκέφαλος είναι τόσο μικρός που η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει πώς κρατιόταν εν ζωη ο κάτοχός του. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι το αλκοόλ είναι το πιο ισχυρό όπλο για αφαίρεση του νου από τον άνθρωπο. Όταν όμως ένας ολόκληρος λαός καταναλώνει, αφαιρειται ο νους ενός ολόκληρου λαού και καταλήγει ο λαος αυτος από μια πολιτισμένη,αναπτυσσόμενη κοινωνία σε ενα δουλικό,δίποδο κοπάδι.
Ο τρόπος που ο άνθρωπος αντιδρά στην επηρεια του αλκοόλ ονομάζεται -η τρέλα (το μεθύσι) . Οι καταναλωτές του αλκοόλ απλά-τρελαίνονται.Η τρέλα αυτή δεν είναι τίποτες άλλο από μια μαζική καταστροφή των εγκεφαλικών κυττάρων. Ανάλογα με το ποιο τμήμα του εγκεφάλου καταστρέφεται περισσότερο,εμφανίζεται το σύμπτωμα της τρέλας στις διάφορες κατηγορίες διαφορετικα. Στην πρώτη κατηγορία υπάγονται αυτοί οι καταναλωτές στους οποίους επηρρεάζεται το πίσω μέρος του εγκεφάλου-αυτοί παραπατάνε. Στους δεύτερους καταστρέφεται το μέσαιο μέρος. Για αυτούς λενε πως ''μόνο μεθυσμένος τα κάνει αυτά....ξεμέθυστος ποτέ...'' βεβαίως βεβαίως, αφού έχασε το νου του,τα κύτταρα που ελέγχουν τη συμπεριφορά πεθαίνουν. Οι δε τρίτοι χάνουν τη μνήμη. Η ιατρική γνωρίζει χιλιάδες περιπτώσεις όταν την άλλη μέρα ο καταναλωτής δεν θυμάται τίποτες από αυτά που συνέβηκαν την προηγούμενη μέρα.
Κάποιος σκεπτόμενος μπορεί να ερωτηθεί-και τί απομένουν αυτά τα πεθαμένα κύτταρα στον εγκέφαλο στην θερμοκρασία των 36,6. Απάντηση-μουχλιάζουν. Και για να μη δημιουργήσουν περαιτερω πρόβλημα στο κεφάλι αποβάλλονται μέσω ούρων την άλλη μέρα. Ο καθένας που καταναλώνει αλκοολούχα ποτά θα πρέπει να γνωρίζει ότι την άλλη μέρα ουρεί τον εγκέφαλό του. Αυτή όμως είναι μικρή αλήθεια. Πιο τραγική κατάληξη κατανάλωσης είναι η καταστροφή όλων των κυττάρων του σώματος και κυρίως των γεννητικών κυττάρων. Αποδείχτηκε ότι η υγεία του νεογέννητου και οι ανωμαλίες αυτής έχουν άμεση σχέση με την κατανάλωση του αλκοόλ του γονιού. Σιαμέζικα παιδιά, παιδιά με σύνδρομο Down,παιδια με νοητική καθυστερηση και πολλά άλλα είναι αποτελέσματα αυτού του δηλητηρίου. Επίσης, καταλήγοντας το αλκοόλ στο αίμα αλλάζει η ορμονική αναλογία στους αντρες και γυναικες, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά τους, όπως να προκαλει παθητικότητα, έλλειψη ανάγκης επιβίωσης, αδιαφορία για δημιουργία οικογένειας και γέννησης παιδιών, πνευματικές και σεξουαλικές ανωμαλίες.
Υπάρχουν τρεις, και μόνο, αιτίες κατανάλωσης αλκοόλ. Η πρώτη είναι εύκολη πρόσβαση. Η δεύτερη είναι νοοτροπία ότι η πράξη κατανάλωσης είναι σωστή και αναγκαία. Η τρίτη είναι ότι γίνοντας χρήστης προκαλεί εθισμό. Και λένε ψέματα όταν μας παρουσιάζουν ως λύσεις περί κουλτούρας κατανάλωσης ή κέντρων απεξάρτησης για το απλούστατο λόγο ότι το αλκοόλ είναι ναρκωτικό και δεν ελέγχαιτε και οι χρήστες υπάρχουν όσο υπάρχει η μαφία που τα διακινεί ,δηλαδή όσο υπάρχει η προσφορά τόσο θα υπάρχει και η ζήτηση και όχι αντίθετα όπως στην κανονική αγορά. Μάλιστα, από όλη τη γκάμα των ποτών τα πιο επικίνδυνα είναι τα λεγόμενα ''ελαφριά'' ποτά όπως μπύρα, κρασί, λικέρ, σαμπάνια,κοκταίιλ κ.α...., γιατί από αυτά ξεκινούν όλοι οι χρήστες και κυρίως αυτά πίνουν οι νέοι και οι γυναίκες.
Η ιστορία γνωρίζει πολλά παραδείγματα όπου η λάμψη αλλά και η παρακμή των λαών συσχετίζεται άμεσα με το θέμα αυτό. Το λαμπρό παράδειγμα αποτελεί η αρχαία Σπάρτη όπου κρασί πίνανε μόνο οι δούλοι. Οι Σπαρτιάτες πίστευαν πως μόνο νηφάλιος μπορείς να πολεμήσεις και να μην είσαι δούλος, αντιθέτως με τους ιθαγενείς της βόρειας Αμερικής οι οποίοι ήταν ανίκητοι αρχικά.Ναι,δεν γνωριζαν τι ειναι το αλκοολ. Τότε,οι Άγγλοι κατακτητές επιχείρησαν να τους μεθύσουν (να'ναι ''καλα'' ο Jhonny Walker). Πρώτα τους αρχηγούς και έπειτα τους υπόλοιπους, πράγμα με το οποίο κατάφεραν μέσα σε 40 χρόνια να τους εξαφανίσουν και οι λίγοι που απέμειναν από αυτούς τους ανίκητους πολεμιστές και κυνηγούς συνέχισαν τη ζωή τους στους καταυλισμούς σαν τα ζώα. Για το λόγο του αληθές θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ότι όσο κατεβαίνει η θερμοκρασία ανά 5 βαθμούς κλιματικά, οι αιτίες θανάτου από αλκοολισμό δεκαπλασιάζονται. Οι νότιοι λαοί όπως οι Ιταλοί, Γάλλοι, Έλληνες, Αρμένιοι κ.α. επειδή επί χιλιάδες χρόνια τρώγανε σταφύλι, το οποίο φτάνοντας στο στομάχι βράζει, άρα παράγει σε μικρο βαθμο αλκοόλ έχουν αποκτήσει αντισώματα που το πολεμούν, με το αποτέλεσμα να μην επηρρεάζονται τόσο εύκολα. Οι Τσούκτσι, (μία από τις φυλές της βόρειας Σιβηρίας) όπως και άλλοι βόρειοι λαοί με 5 σφηνάκια βότκας γίνονται αλκοολικοί. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα τους σταματά να παράγει το αλκοόλ σε πολύ μικρές ποσότητες όπως σε όλους τους κανονικούς ανθρώπους, και έχουν ανάγκη να το συπληρώνουν τεχνητά απ'όξω. Αυτό ονομάζεται αλκοολισμός.
Σήμερα αυτοί οι Ινδιάνοι είμαστε εμείς-το ξανθό γένος,που αποτελούμε μόλις το 8% του πληθυσμού του πλανήτη. Μάλιστα οι γόνιμες λευκές γυναίκες απέμειναν λιγότερο από 2%. Στη Γερμανία 50 000 θάνατοι κάθε χρόνο συσχετίζονται με την κατανάλωση του αλκοόλ. Στη Ρωσία λόγω κατάχρησης,δηλαδή 18 λίτρα καθαρού οινοπνεύματος κατά κεφαλή το χρόνο,μειώνεται ο πληθυσμός της χώρας κατά 1 εκατ. το χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου Dimitriy Medvedev,μη μπορώντας ουτε ο ρωσικος στρατος να τους προστατεψει. Και αναρωτιέμαι εάν αυτό δεν είναι γενοκτονία, δεν είναι πόλεμος, τότε τί είναι;Πλέον είναι γνωστό ότι αν δεν αλλάξει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση σε λιγότερο από 40 χρόνια θα εξαφανιστούμε ως ράτσα. Δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, ότι 60% του πληθυσμού του πλανήτη δεν καταναλώνει καθόλου αλκοόλ " και όμως ,ζούνε" θα πει έκπληκτος κάποιος, και αποδείχτηκε ότι ζουν μια χαρά. Το 1975 στο 28'ο παγκοσμιο συνεδριο οργανισμου υγειας αναγνωριστικε το αλκοολ ως -ναρκωτικο νουμερο 1(λογω προσβασης),ηρωινη-νουμερο 2,τσιγαρα-νουμερο 6 . Επειτα 44 κρατη (μουσουλμανικα) ακολουθησαν αυτη την αναγνωριση και επισημα.Πριν όχι πολύ καιρό, ο μακαρίτης Μουαμάρ Καντάφι δήλωσε : ''Εμείς (οι μουσουλμάνοι) θα επικρατήσουμε στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο χωρίς ούτε μια σφαίρα'', έχοντας υπόψη ότι οι μουσουλμάνοι δεν πίνουν.
Μερικά λόγια για το καπνό.
Τα συστατικά του καπνού περιέχουν 196 δηλητηριώδεις ουσίες- νικοτίνη, διοξείδιο του άνθρακα, καρκινογονες ουσίες, αιθέρια έλαια κ.α.. 14 από αυτά τα 196 δηλητήρια είναι ναρκωτικά και οι άνθρωποι που καπνίζουνε στην πραγματικότητα είναι-καπνοναρκωμανείς. Αναπνέοντας αυτά τα ναρκωτικά καταστρέφεται η βιταμίνη Α στο αίμα. Η βιταμίνη Α είναι υπεύθυνη για ανάπτυξη του σώματος, την όραση και αλλα. Επίσης στην κάθε εισπνοή στα αγγεία ως αντιδραση του σωματος στο καπνο δημιουργείται σύστολη, με την εκπνοη διαστολη. Έτσι ο μέσος καπνιστής βιάζει κατά αυτό το τρόπο το αγγειακό του σύστημα με περιπου 1 εκατ. συσπάσεων κατα την διαρκεια της ζωης του. Αποτέλεσμα- να αποδυναμώνονται τα αγγεία, να χάνουν την ελαστικότητά τους και οδηγουννται σε ρηξη, κυρίως στους κόμβους διακλαδώσεως από υπερβολική πίεση ή από πλέον γνωστούς μας θρόμβους. Εαν η ρηξη προκληθαι στο κεφάλι αυτό λέγεται εγκεφαλικό, στη καρδιά λέγεται έμφραγμα. Κατά τα άλλα οι ιατροί προσπαθούν να καταλάβουν από πού προέρχονται το 60% των σημερινών ασθενειών που λέγονται αγγειοκαρδιακές παθήσεις.Το συμπεράσμα δικό σας.
Όσο για τα ναρκωτικά είναι λίγο-πολύ γνωστό το ζήτημα. Υπάρχει όμως μια χώρα που το πρόβλημα αυτό το έχει λύσει, η Κίνα. Στη Κινα θεωρείται εμπόριο-κατοχή των δύο δόσεων (μια για τον εαυτό σου και αλλη να την πουλήσεις σε κάποιον) και προβλέπεται για αυτό το αδίκημα- δημόσια εκτέλεση σε στάδιο. Α, ναι, και την σφαίρα την χρεώνουν στον παραβάτη. Για μια δόση, δηλαδή χρήση-8 χρόνια φυλακή. Έτσι "οι εθελοντές" για να πουλήσουν ναρκωτικά σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουνε.
Το 1971 στην Ρωσια εκδόθηκε το βιβλίο "Σημαίες των λαών του κόσμου", οπου ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο κάθε λαός εμφανίζει στην σημαία του αυτά τα σύμβολα με την βοήθεια των οποίων απέκτησε το ανώτερο σκοπό του. Στις 16 σημαίες κρατών ήταν το ΑΚ47 (καλάσνικοφ) ,όταν έφτασε στη σημαία του Ισραήλ έγραψε χαρακτηριστικά :"Γαλανόλευκη σημαία και στη μέση εξάγωνο αστέρι-δύο ενωμένα τρίγωνα. Το τρίγωνο με τη μύτη προς τα κάτω συμβολίζει νερό. Το άλλο τρίγωνο με την μύτη προς τα πάνω συμβολίζει τη φωτιά. Η ένωσή τους -νερό της φωτιάς,δηλαδή- το αλκοόλ. Το κύριο συμβολισμό του είναι το όπλο γενοκτονίας των εθνών".
Και εδώ θα ήθελα να φωνάξω δυνατα-μονο ένα νηφάλιο γένος μπορεί να αναγεννηθεί!!!

Συνεργασία αναγνώστη