30/3/12

5,1% η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση του "Kontra Channel"


Στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Παπαγιάννης, παρουσιάστηκε δημοσκόπηση καθηγητού της στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει 5,1%. Ποσοστό πολύ υψηλότερο από αυτό που δίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες πραγματοποιούν έρευνες για λογαριασμό εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών. Επρόκειτο επαναλαμβάνουμε για ανεξάρτητη επιστημονική έρευνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο προσκεκλημένος της εκπομπής και υποψήφιος της ...Δημοκρατικής Αριστεράς, συγγραφέας κ. Κακουλίδης είπε ότι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εκτός δημοκρατίας! Αυτό το είπε ένας άνθρωπος, ο οποίος ανήκει στο κόμμα ενός προερχόμενου από το ΚΚΕ εσωτ...Από ένα κομμουνιστικό κόμμα το οποίο είχε άριστες σχέσεις με τον Τσαουσέσκου. Έτσι εννοούν την «δημοκρατία» οι «σύντροφοι».

Στην συνέχεια της εκπομπής παρουσιάστηκε το δημοσίευμα ενός ιστότοπου σύμφωνα με το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν στην Πανεπιστημιούπολη και ο Κακκουλίδης πήρε το λόγο και είπε: "να τι εννοούσα ότι λειτουργούν εκτός δημοκρατίας…" Το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με επίσημη ανακοίνωσή της έχει διαψεύσει την εμπλοκή της στα επεισόδια, τα οποία βρωμάνε προεκλογική προβοκάτσια, φαίνεται δεν έχει και τόση σημασία για τους ...κομμουνιστοδημοκράτες.

Είδαν κι απόειδαν φαίνεται οι κρατικοί και οι παρακρατικοί μηχανισμοί ότι δεν μπορούν να παγιδεύσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με προκλήσεις και προβοκάτσιες και τώρα προχωρούν σε άλλου τύπου ενέργειες… Όχι μόνο βαφτίζουν Χρυσαυγίτες τους οποιουσδήποτε εμπλεκόμενους σε επεισόδια, αλλά και τα επιδιώκουν…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαψεύδει για μια ακόμη φορά την εμπλοκή της στα επεισόδια και καταγγέλλει σαν λασπολόγους σε διατεταγμένη υπηρεσία όσους παρουσιάζουν αυτή τη ψευδή εικόνα.