11/1/16

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας στο Βόλο: Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Πολύ μικρή απεδείχθη, για πολλοστή φορά η αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου στο Βόλο. Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν δυναμικό παρόν στην καθιερωμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Τ.Ο. Μαγνησίας. Πλημμυρίδα κόσμου από ολόκληρη τη Μαγνησία, κατέκλυσε την αίθουσα προκειμένου να παραστούν στην προγραμματισμένη συνάντηση.



Χαιρετισμό απηύθηναν οι Συναγωνιστές Αρτέμης Καλούτσας, Χρήστος Νάκος, ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Όπως ευχήθηκαν οι Συναγωνιστές, «ας είναι το νέο έτος η απαρχή για μια Εθνική Ανάταση η οποία όμως δύναται να επιτευχθεί μόνο μέσω αδιάκοπων αγώνων, πολιτικής εγρήγορσης και συνεχούς αντιστάσεως».


Οι κατασκευασμένες διώξεις, τα σαθρά κατηγορητήρια, οι παράνομες πολιτικές πιέσεις, η τρομοκράτηση και κυρίως η σκευωρία που εξυφάνθη από το ξενόδουλο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας τα προηγούμενα έτη, όχι μόνο δεν λύγισαν τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά συνετέλεσαν στην ενδυνάμωση του φρονήματος και στην ενίσχυση της Πίστης για Πατρίδα και Ελευθερία
Aς αποτελέσει, λοιπόν, αυτή η επονείδιστη πολιτική πλεκτάνη μια ανάμνηση - και παρακαταθήκη ταυτοχρόνως- της αταλάντευτης Εθνικής Αντιστάσεως ενάντια στην εθνοδιαλυτική δράση του διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος.


Ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος ανακοίνωσε επισήμως την επανέναρξη των Κοινωνικών δράσεων, όπως αυτές διενεργούνται στο πλαίσιο του δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κινήματος. Τρόφιμα, είδη ρουχισμού και παιχνίδια διανέμονται σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης. Φυσικά υπάρχει και η Τράπεζα Αίματος στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με την ονομασία «Πράσινη Πτέρυγα».



Η Χρυσή Αυγή ως Κίνημα, Εθνικό και γνησίως Λαϊκό, στέκεται εμπράκτως στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, ενάντια στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωσή του.

Είναι αυτή που αντιτίθεται δυναμικώς, με κάθε πολιτικό τίμημα, στην εκχώρηση των Εθνικών Δικαίων, στην υποτέλεια και αφελληνισμό. Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να σταθούν όρθιοι στις όποιες προκλήσεις των καιρών, ώστε να διατηρήσουμε άσβεστη τη φλόγα του Ελληνισμού. Μετά το πηκτό έρεβος, αναδύεται πάντα η ηλιαχτίδα της αυγής, της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.