11/1/16

Με τεράστια επιτυχία και εκατοντάδες Έλληνες Αγρότες η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα αγροτικο-κτηνοτροφικά στον Πλατύκαμπο Λάρισας – Φωτορεπορτάζ


Με αξιοσημείωτη επιτυχία διεξήχθη, το Σάββατο, η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Πλατύκαμπο Λαρίσης, που διοργάνωσε η Τ.Ο. Φαρσάλων, με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις στα αγροτικο-κτηνοτροφικά, τομέα τον οποίο έχει στοχοποιήσει η κυβέρνηση δια των αλλεπάλληλων αντιλαϊκών αιματηρών μέτρων και νομοσχεδίων.




Οι κεντρικοί ομιλητές, ο Στρατηγός ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος, ο βουλευτής Ευβοίας Ν. Μίχος και ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος, έδωσαν το πολιτικό στίγμα του Κινήματος, αναλύοντας διεξοδικώς τις Θέσεις και το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.




Ο Στρατηγός, Γεώργιος Επιτήδειος, τόνισε ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής, η οποία αφενός θα αποτρέπει την εισαγωγή μεταλλαγμένων προϊόντων, αφετέρου θα συντελέσει στην ανάκαμψη της Εθνικής Παραγωγής και Οικονομίας.




Από τη μεριά του ο Ν. Μίχος αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων τα οποία διογκώνονται δραματικά, καθώς η κυβέρνηση Τσίπρα-Ανελ συνεχίζει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, τις οποίες και κατηγορούσε. Τήρησαν το λόγο τους στους τοκογλύφους, οι οποίοι λεηλατούν την Πατρίδα μας τόσα έτη.




Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έσκισε τα μνημόνια, όπως δεσμεύονταν, αλλά έφερε το τρίτο και επαχθέστερο, το οποίο υπερψήφισαν όλοι. Μέσω του καταστροφικού αυτού μνημονίου για τους αγρότες, κτηνοτρόφους και ελεύθερους επαγγελματίες, οδηγούμαστε βαθμηδόν στην διάλυση της Εθνικής Παραγωγής. Αν το κράτος στήριζε την Πρωτογενή παραγωγή θα είχαμε εξαγωγές, από τις οποίες κερδισμένοι θα ήταν οι αγρότες και συνακολούθως η Εθνική Οικονομία.




Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε για το ασφαλιστικό, ένα φλέγον ζήτημα το οποίο οδηγεί αναμφιβόλως στην καταστροφή των ελεύθερων επαγγελματιών. Όπως  τόνισε ο Συναγωνιστής, ουσιαστικώς οι νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα αποτελούν την ταφόπλακα της Εθνικής παραγωγής.





Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται αρωγός στους τομείς της Πρωτογενούς Παραγωγής, συγκεκριμένα στους αγρότες και κτηνοτρόφους, διότι αυτή είναι το θεμέλιο για μία Ισχυρή και Ανεξάρτητη Εθνική Οικονομία.