6/3/15

Π. Ηλιόπουλος: Οι σκευωροί τρέμουν την δίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε χθες στην μεσημεριανή εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας του Θεσσαλία TV από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει πολιτικός όμηρος ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.


Αρχικά αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της Πρόεδρου της Βουλής, Κωνσταντοπούλου για τους νόμους που ψηφίστηκαν παράνομα από ένα Κοινοβούλιο με λειψή σύνθεση, τονίζοντας ότι τα εν λόγω νομοθετήματα είναι άκυρα και αντισυνταγματικά.


Στην συνέχεια επισήμανε πως ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές παραμένουν παράνομα στην φυλακή δίχως ούτε ένα στοιχείο εις βάρος τους, όντας θύματα μια ξεκάθαρα πολιτικής δίωξης. Αν υπήρχε έστω και το παραμικρό εναντίον των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών, η δίκη θα είχε γίνει άμεσα. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται από την έναρξη της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να είναι ο Σαμαράς και όσοι έστησαν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Σχετικά με την οικονομία δήλωσε πως ο Σύριζα συνεχίζει την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΝΔ - Πασόκ, αλλάζοντας μόνο τα ονόματα στα δυσβάσταχτα και ανθελληνικά μέτρα. Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της αναδεικνύει την μνημονιακή αυτή στροφή, αλλά θα υπερψηφίσει κάθε μέτρο που καταπολέμα την ανθρωπιστική κρίση στην χώρα μας.

Τέλος, τόνισε πως η κόντρα ΝΔ με Σύριζα για τους λαθρομετανάστες είναι στημένη, αφού και οι δύο λειτουργούν αντεθνικά. Θέση της Χρυσής Αυγής είναι άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ενώ για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της παιδεραστίας είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής.