13/3/15

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Leader of 'To Potami' political party Stavros TheodorakisΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Θα παραβώ μία βασική μου αρχή ξεκινώντας την κριτική μου επί της ειδήσεως, την αρχή της συλλογικής ευθύνης.

Επικαλούμαι όμως την κοινή λογική, καθώς και την αναντίρρητη Ιστορική αλήθεια, προκειμένου να αποδείξω σε μία σεβαστή μερίδα συμπατριωτών μας την απύθμενη ελαφρότητα και τον αδιαμφισβήτητο αγνωστικισμό που επέδειξαν, ψηφίζοντας στις πρόσφατες εκλογές έναν περιφερόμενο θίασο με πρωταγωνιστή έναν κρατικοδίαιτο υπαλληλίσκο του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα.


Αυτό το χαρακτηριστικότατο υπόδειγμα «μορφώματος», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν το Κίνημά μας τα παπαγαλάκια των εταιριών προπαγάνδας και αποχαύνωσης (βλ. κανάλια των πλουτοκρατών), έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας συμμορίας…

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό της συμμορίας αυτής είναι η πολυσυλλεκτικότητα, η απουσία οποιασδήποτε (λέμε τώρα) ιδεολογικής βάσεως και τελείως αυταπόδεικτα η εξυπηρέτηση εντόπιων και ξένων συμφερόντων, στοιχεία που δικαιολογούν σε απόλυτο βαθμό το χαρακτηρισμό αυτό (παράνομο κύκλωμα είναι η ακριβής ετυμολογία).

Θα παρακάμψω τις προεκλογικές (και λίαν κωμικές) αυτοπαρουσιάσεις των μελών αυτού του μορφώματος, οι οποίες κατέδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το ουτοπικό και γελοίο χαρακτήρα αυτής της κουστωδίας αποτυχημένων ηθοποιών, «καθηγητών» (κατ ευφημισμό) και πάσης φύσεως κρατικοδίαιτων κι ευνοημένων υπηρετών της πλουτοκρατίας και του δυσώδους συστήματος διαπλοκής εξουσιών.

Θα στοχεύσω στη σημερινή δήλωση του ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ στη Βουλή  σύμφωνα με την οποία όλοι εσείς χαχόλοι, μη προνομιούχοι έλληνες, «ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»…


Τα αφεντικά του Θεοδωράκη (ας μην λησμονούμε ότι ο αρχιερέας των Μνημονίων Μάρτιν Σουλτς εκθείαζε την εκλογή του) έχουν κάθε λόγο να διακηρύσσουν ότι η Πατρίδα μας «ΧΡΩΣΤΑ» στους τοκογλύφους και τους επικυρίαρχους που άλωσαν την ελληνική αγορά, δωροδοκούσαν και διέφθειραν κυβερνητικούς παράγοντες, με σκοπό τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο τους.

Ποιό λόγο όμως έχουν αυτοί οι ΗΛΙΘΙΟΙ (και δεν παίρνω πίσω το χαρακτηρισμό αυτό) ψηφοφόροι του «Ποταμιού», εννοώντας φυσικά αυτούς που δεν σχετίζονται  με τα συμφέροντα των αφεντικών του Θεοδωράκη, να πιστεύουν ότι «χρωστούν σε όλη την Ευρώπη»;

Τους προσκόμισε ο υπάλληλος του Μπόμπολα τον σχετικό λογαριασμό;

Τους απέδειξε κανείς ότι οι περικοπές των μισθών και συντάξεων καθώς και οι βάρβαρες φορολογίες είναι «χρωστούμενες» σε κάποιο αντίστοιχο οικονομικά με αυτούς Ευρωπαίο πολίτη;;;

Τους έδωσε κανείς παραστατικό πληρωμής φόρων και «χαρατσιών» από το Μπόμπολα και τον κάθε πλουτοκράτη και μεγαλοεργολάβο, ώστε να πεισθεί πως όλοι πληρώνουν τα «χρέη» τους σε αυτό τον τόπο;;;

Όχι βέβαια…

Επειδή όμως είμαι απόλυτα βέβαιος πως ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ούτε και κανένας από την κοινοβουλευτική του κουστωδία πληρώνουν φόρους και χαράτσια, είτε στερούνται βασικών αγαθών επιβίωσης, θα ευχηθώ σε όλους αυτούς που τους έμπασαν στη Βουλή… περαστικά.

Γίνατε έρμαια της τηλεπροπαγάνδας των μεγαλοεργολάβων καναλαρχών και ψηφίσατε έναν περιπλανώμενο γλύφτη των εξουσιαστών και της πλουτοκρατίας, ο οποίος σας αποκαλεί πλέον απροκάλυπτα και χαιρέκακα ως «μπαταξήδες της Ευρώπης».

Και δεν είναι φυσικά ο εφήμερος φελλός του τηλεκόμματος του MEGA που προκαλεί και χλευάζει απροκάλυπτα αυτούς τους ίδιους που τον ψήφισαν, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας, αυτοί που αύριο θα τους πάρουν και την πρώτη κατοικία, έχοντας καταφέρει, με την τηλεπροπαγάνδα τους, να τους πείσουν ότι «έτσι τους άξιζε».

Είναι θλιβερό να διαπιστώνουμε ότι γύρω μας καλλιεργείται κι ευδοκιμεί τέτοιος απεχθής ραγιαδισμός, είναι όμως και καθήκον μας να φέρνουμε αυτούς τους προσκυνημένους ενώπιον της αλήθειας και των ευθυνών τους.

Αυτή είναι και η ιερή αποστολή με την οποία έχει επιφορτίσει η Ιστορία του Έθνους μας το Κίνημά μας κι εμάς τους ιδίους, τους απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ