12/3/15

Π. Ηλιόπουλος: Παραμένουμε στη φυλακή, επειδή η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους από την ΝΔ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο Ράδιο ΒΕΡΑ για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις συγκλονιστικές προσωπικές στιγμές που έζησε στο μαιευτήριο, όταν οδηγήθηκε εκεί σιδηροδέσμιος για μόλις 60 λεπτά, ώστε να συναντήσει για πρώτη φορά την νεογέννητη κόρη του. Αυτά είναι τα αίσχη της Χούντας Σαμαρά που τα βλέπει ο ελληνικός Λαός και για τα οποία θα λογοδοτήσουν αυτοί που ενορχήστρωσαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.


Η παράνομη πολιτική δίωξη στήθηκε κατ΄ εντολήν Σαμαρά με το παράλογο και αστήριχτο επιχείρημα της συλλογικής ευθύνης. Αναφορικά με την επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής τόνισε για ακόμη μια φορά πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα απαιτήσει την δημόσια μετάδοσή της, ώστε να αποκαλυφθούν οι σκευωροί στο πανελλήνιο.

Τέλος, δήλωσε πως εγκληματικές οργανώσεις στην Ελλάδα είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που κατέκλεψαν τους Έλληνες σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που έχει ελεγχθεί επανειλημμένως από το ΣΔΟΕ και έχει βρεθεί πεντακάθαρη!