11/6/14

ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ”

mmeΗ οργή και η αγανάκτηση που θα νοιώσει οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος, βλέποντας τα έντυπα και τηλεοπτικά αίσχη των καθεστωτικών ΜΜΕ σε βάρος του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, είναι απόλυτα φυσιολογική.


Το πρωτοσέλιδο όμως της καθεστωτικής φυλλάδας του ΔΟΛ “Τα Νέα” της 5-6-2014δεν αποτελεί απλά άλλη μία δήλωση του εργολαβικού ρόλου της ως “επίσημου” συκοφάντη του Κινήματός μας, αλλά μία εμετική και προσβλητική κατάθεση μισαλλοδοξίας, αυταρχισμού και κομπλεξισμού.


Τα έμμισθα παπαγαλάκια της μνημονιακής δικτατορίας, μη μπορώντας προφανώς να χωνέψουν την θεαματική αύξηση της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού προς το Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου, για την αποτροπή της οποίας προέβησαν σε κάθε είδους βρώμικο επικοινωνιακό πόλεμο, έχουν χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου και της ηθικής.


Παρουσιάζουν λοιπόν, στο εν λόγω πρωτοσέλιδο, εκτός από τις γνωστές αναμασημένες εικόνες του Χίτλερ (με τον…μαίανδρο στο πέτο) κι ένα ακόμη σκίτσο με ΠΙΘΗΚΟΥΣ να κρατούν την ελληνική Σημαία.

Προφανώς οι κονδυλοφόροι του Ψυχάρη υπονοούν ότι οι διαμαρτυρόμενοι για μία ΕΙΔΕΧΘΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ σκευωρία (ομολογία Μπαλτάκου), ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι… ΠΙΘΗΚΟΙ!!!
Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, όμως η παρομοίωση ελλήνων πολιτών με ΠΙΘΗΚΟΥΣ, επειδή απλά πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, αποτελεί δημοσιογραφική και ανθρώπινη ΑΛΗΤΕΙΑ!


Αυτή είναι λοιπόν η “άποψη” των καθεστωτικών ΜΜΕ, 536.000 έλληνες είναι…ΠΙΘΗΚΟΙ!
Αφού όμως αναφερόμαστε σε ΠΙΘΗΚΟΥΣ, ας θυμηθούμε επιγραμματικά το ρόλο και το ποιόν της ΒΟΘΡΟΦΥΛΛΑΔΑΣ του Ψυχάρη στην πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπου.


Αυτό το εμετικό έντυπο αφού εξυπηρέτησε, επί σειρά ετών, την κλεπτοκρατική συμμορία του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας το ακόμη και στα σκάνδαλα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, επιχείρησε τη μέγιστη ανακυβίστηση, στηρίζοντας πλέον τα υπολείμματα του (σταγονίδια θα τα λέγαμε καλύτερα) που έχουν συνάψει ανίερη συμμαχία με το έτερο κλεπτοκρατικό μόρφωμα της ΝΔ.


Αυτή τη μνημονιακή ΧΟΥΝΤΑ στηρίζει πλέον ο ΔΟΛ, εκτοξεύοντας καθημερινά από τα ρυπαρά του έντυπα έναν ποταμό ψεύδους, προπαγάνδας και ανακριβειών, προκειμένου να κρατήσει ζωντανή μία σάπια και αρρωστημένη ολιγαρχία η οποία ξεπουλά την Πατρίδα και εξοντώνει τον ελληνικό λαό.


Τα δημοσιεύματα και οι εκπομπές των έμμισθων διαστρεβλωτών της αλήθειας και της πραγματικότητας, εμπεριέχουν τόσο ισχυρές δόσεις ψεύδους και υποκρισίας ώστε καθίσταται πλέον δύσκολο να πείσουν με αυτά ακόμη και ΠΙΘΗΚΟΥΣ, όσο και αν οι…μαϊμουδιές αποτελούν την κατεξοχήν εξειδίκευσή τους.


Έρχομαι όμως στο σημαντικότερο και ουσιωδέστερο σημείο του δημοσιεύματος (κάποιου Μ. Τσιντσίνη), το οποίο επί λέξη αναφέρει: “μήπως επρόκειτο για δημοκρατικό λαό που αφυπνίστηκε, δυστυχώς, αντιδημοκρατικά; Ή μήπως, σε μια πιο περίπλοκη εκδοχή, η αφύπνιση τον οδήγησε σε αντιδημοκρατικά μονοπάτια ενώ κοιμώμενος θα εκπλήρωνε καλύτερα τις υποχρεώσεις του προς τη Δημοκρατία;”


Η ανωτέρω φράση αποτελεί συναγωνιστές μία μαρτυρία ειδεχθέστατη και σημαντικότερη ίσως και από αυτή του Μπαλτάκου.


Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με ναυαρχίδα τον ΔΟΛ, δεν επιθυμούν την αφύπνιση του ελληνικού λαού, τον προτιμούν υποτακτικό ως ΠΙΘΗΚΟ, να “εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του” απέναντι στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της χούντας του μνημονίου, που αυτά υπηρετούν.


Τα σκιτσάκια με τους ΠΙΘΗΚΟΥΣ λοιπόν, ας τα αναπροσαρμόσει ο Ψυχάρης και τα υπαλληλάκια του, ώστε να παρουσιάζουν αυτό που πραγματικά επιθυμεί ο ίδιος και οι συνοδοιπόροι του πολιτικάντηδες, ένα ποδηγετημένο λαό να ακολουθεί μία κουστωδία από ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ (δημοσιογράφους και πολίτικάντηδες) στο γκρεμό, στην ολοκληρωτική καταστροφή όπου αυτοί μας οδηγούν.


Δυστυχώς για τις ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ των ΜΜΕ, ο ελληνικός λαός αφυπνίζεται και λίαν συντόμως θα πάψει να “εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του” προς την προδοτική, ολιγαρχική, τυρρανία που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται “Δημοκρατία”.


Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο Μαγνησίας