25/6/14

Απάντηση - καταγγελία στη εφημερίδα "Ταχυδρόμος"

H δημοσίευση της σχετικής φωτογραφίας αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη δημοσιογραφικής αλητείας της « Εφημερίδας των Συντακτών», της εφημερίδας που ειδικεύεται στην κοπτοραπτική, καθώς αποτελεί προϊόν άθλιου φωτομοντάζ. Η πραγματική παρούσα φωτογραφία απεικονίζει την σημαία του κέλτικου σταυρού και όχι φυσικά της σβάστικας. Τέτοιες επαίσχυντες τακτικές δημοσιογραφικής αντιδεοντολογίας μας είναι οικείες εδώ και αρκετό καιρό, καθώς και στο παρελθόν έχουν επεξεργασθεί φωτογραφίες προκειμένου δήθεν να πλήξουν την εικόνα μας.

Καταγγέλουμε την διασπορά ψευδών και πλαστών φωτογραφιών καθώς και την άκριτη αναπαραγωγή τους από έντυπα μέσα, με στόχο την εξαπάτηση και την δημιουργία εντυπώσεων. Σχετικώς με τις «αποκαλυπτικές» φωτογραφίες προ δεκετιών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας να πούμε τα εξής:
 
Ποινικώς είναι αδιάφορες. Δεν διώκεται κανένα φρόνημα και ΔΕΝ ποινικοποιείται καμία ιδεολογία, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Δεν στοιχειοθετεί αξιόποινη πράξη το να ποζάρει κάποιος μπροστά από οποιαδήποτε σημαία. Κακώς, λαμβάνονται υπόψη οι παρακάτω άσχετες, προς την ελληνική έννομη τάξη, φωτογραφίες. Ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος χαιρετά επισήμως κομμουνιστικά με τη γροθιά υψωμένη, καθώς και το κόμμα στο οποίο ασκεί καθήκοντα Γ.Γ, φέρει επισήμως ( ! ) το έμβλημα και την ιδεολογία του κομμουνισμού, η οποία είναι υπεύθυνη για ειδεχθή εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ούτε ποινική δίωξη, ούτε φυσικά ενδιαφέρεται το δικαστικό σύστημα για όλα αυτά. Οι φωτογραφίες, τα εμβλήματα και τα φρονήματα, συνεπώς, δεν αξιολογούνται ποινικώς και είναι αδιάφορα για τον Έλληνα νομοθέτη.

Παρομοίως είναι και αδιάφορες πολιτικώς, διότι ισχυρό τμήμα του Ελληνικού λαού, περίπου το 10%, αδιαφορεί για τις υστερικές κραυγές που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, αντάμειψε την ιδεολογική συνέπεια και τον πολυετή ανυποχώρητο, ασυμβίβαστο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής, τοποθετώντας μας στην τρίτη θέση των πολιτικών δυνάμεων, ενώ έστειλε τρεις άξιους Συναγωνιστές μας στην ευρωβουλή. 

Όσον αφορά την πολιτική μας ταυτότητα, έχουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και είμαστε το Ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Κάποιες ξεχασμένες φωτογραφίες πριν τριάντα έτη δεν δύνανται να στοιχειοθετήσουν την πολιτική ταυτότητα και το πρόγραμμα ενός ολόκληρου Κινήματος, το οποίο στην πράξη αποτελεί την δυναμικότερη Εθνική Αντίσταση απέναντι στο ξεπούλημα της Πατρίδος.

Τέλος, κατεδικάσαμε και καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας, τα εγκλήματα των Γερμανών κατακτητών, διότι για τους Έλληνες Εθνικιστές πάνω απ' όλα βρίσκεται η Πατρίδα, όταν το ΚΚΕ αρνείται δημοσίως να καταδικάσει τα εγκλήματα των κομμουνιστών.

Η κακοήθεια, η εμπάθεια και το μίσος του συστήματος είναι αδιάρρηκτα στοιχεία  του ολοκληρωτικού πολέμου που υφιστάμεθα, διότι το μόνο «πολιτικό» σχόλιο απέναντι στα φλέγοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα δεν είναι πολιτικό! Τα αντεπιχειρήματά τους απέναντι στο τεράστιας σημασίας έγκλημα της παράλειψης ανακήρυξης ΑΟΖ, απέναντι στην ανάγκη διεκδίκησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, απέναντι στο εθνοκτόνο μνημόνιο που αφαιρεί την Εθνική Κυριαρχία, και είναι η αιτία της φυσικής εξόντωσης χιλιάδων Ελλήνων είτε από εξαθλίωση είτε από αυτοκτονίες, απέναντι στην ισλαμοποίηση και τον αφελληνισμό της Ελλάδος είναι ... κάτι ξεχασμένες, άσχετες φωτογραφίες.  

Καταγγέλλουμε την υποκρισία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου καθώς επίσης τους καλούμε να μας αντιμετωπίσουν με πολιτικό διάλογο, ώστε να έρθουμε στην ουσία των γεγονότων, κάτι το οποίο βέβαια αποφεύγουν, δυστυχώς, μετ' αποστροφής.
                                                       
Γραφείο Τύπου, Χρυσή Αυγή Τ.Ο Μαγνησίας