24/6/14

Π. Ηλιόπουλος: Αύριο μπαίνεις φυλακή!

Π. Ηλιόπουλος: Αύριο μπαίνεις φυλακή!Εσύ τι θα έκανες αν αύριο σε έκλειναν φυλακή χωρίς λόγο και σου στερούσαν το νεογέννητο παιδί σου;

Εάν είχες βρει το άλλο σου μισό, αποφάσιζες να κάνεις το πρώτο σου παιδί, παντρευόσουν στις 7 Σεπτεμβρίου και στις 18 Σεπτεμβρίου κάποιος που δεν γνωρίζεις καν, σκοτώνει κάπου, κάποιον. Στις 28 του ίδιου μήνα συλλαμβάνουν τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος και άλλους 5 βουλευτές, σαν υπεύθυνους για κάτι που έγινε έν αγνοία τους από κάποιον άγνωστο και σε αυτούς. Αφήνουν τους 3 ελεύθερους (δεν είχε πέσει ακόμα το τηλέφωνο Σαμαρά από την Αμερική) και φυλακίζουν τον Αρχηγό και τους άλλους δύο.


Στις 5 Οκτωβρίου κάποιος ανώνυμος ρουφιάνος της Ασφάλειας σε κατονομάζει απλά, ότι σε γνώρισε σε ένα γραφείο νόμιμου πολιτικού κόμματος πριν από πολλά χρόνια. “Ε, και;”, θα αναρωτηθείς. Την επόμενη μέρα, όμως, μαθαίνεις ότι έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας σου και σε κατηγορούν ως διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης! Η γυναίκα σου είναι ήδη 9 μηνών έγκυος, όταν στις 5 Δεκεμβρίου εισβάλλουν στο σπίτι σου 25 οπλοφόροι της Αντιτρομοκρατικής. Ναι, αυτοί που πριν από λίγες μέρες έσκαβαν τα Μοναστήρια για να ανακαλύψουν το ανύπαρκτο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής!

Μετά από όλα αυτά, στις 29 Δεκεμβρίου γεννιέται η κόρη σου. Δεν προλαβαίνεις να την φέρεις στο σπίτι και στις 11 Ιανουαρίου, 3 επίορκοι (παρα)δικαστικοί που ενεργούν “με εντολή Σαμαρά”, χωρίς το παραμικρό στοιχείο εναντίον σου, σε φυλακίζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ!

Ναι, σε πνίγει το ΑΔΙΚΟ, ΛΟΓΙΚΟ! Περνούν 6 μήνες στη φυλακή και δεν κάνεις αίτηση αποφυλάκισης για να μην δώσεις στους επίορκους Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου τη χαρά να την απορρίψουν.

Στο μεταξύ, βλέπεις την κόρη σου να μεγαλώνει με 3 μισάωρα την εβδομάδα πίσω από τόνους κάγκελα. Πλησιάζει, λοιπόν, η 11η Ιουλίου, όπου κάποιο Δικαστικό Συμβούλιο θα κρίνει την παράταση της φυλάκισής σου ή την Ελευθερία σου.

ΕΛΠΙΖΕΙΣ να πέσεις σε Ανεξάρτητους Δικαστές που δεν εμπλέκονται στο παραδικαστικό κύκλωμα -εγκληματική οργάνωση- με Αρχηγό το Σαμαρά και εκτελεστές τους Αθανασίου, Κουτζαμάνη, Ντογιάκο, Κλάπα, Δημητροπούλου, Παπαγεωργίου κλπ.

ΕΛΠΙΖΕΙΣ ότι τώρα θα βρεις το δίκιο σου και στις 12 Ιουλίου θα χαθείς στην αγκαλιά της γυναίκας και της κόρης σου!

ΕΛΠΙΖΩ να μην βρεθείς ΠΟΤΕ στη θέση μου…

ΜΗΝ κλείνεις τα μάτια στην ΑΔΙΚΙΑ!
Αύριο μπορεί να είσαι εσύ παράνομα και ΑΔΙΚΑ στη φυλακή!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός κρατούμενος, Βουλευτής Μαγνησίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας