23/6/14

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ!

Χρυσοβελώνη ΑΝΕΛΌπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες, η βουλευτής Μαγνησίας του καταρρέοντος συνονθυλεύματος του προέδρου Πάνου, διόρισε την κορούλα της στο γραφείο προέδρου στη βουλή. Προφανώς, ο πρόεδρος Πάνος κάνει ρουσφέτια στους βουλευτές του, για να μην τον εγκαταλείψουν…


Βέβαια, πριν από λίγους μήνες, η συγκεκριμένη βουλευτής αγόρευε στη βουλή κατακεραυνώνοντας τους υπουργούς της κυβέρνησης που δεν προβαίνουν στη μείωση των μετακλητών υπαλλήλων κατά 20% και την πρόσληψη συγγενών τους! Να τι ακριβώς έλεγε η… βιρτουόζα βουλευτής, στις 6 Φεβρουαρίου 2014:

«Από τον Νοέμβριο του 2012 οι υπουργοί δεν εφαρμόζουν την απόφαση Σαμαρά για μείωση των μετακλητών κατά 20%. Προτιμάτε να απολύσετε χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, παρά να αποχωριστείτε κάποιους από τους 1.350 πολιτικούς φίλους σας. Καταγγέλλω ακόμη ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης έχει διορίσει τον ανιψιό του στο υπουργικό γραφείο, παρά το ότι ο Α. Σαμαράς δεσμεύθηκε ότι δεν θα προσληφθούν συγγενείς ως μετακλητοί. Μπορεί κάποιοι να μπουν στον πειρασμό να μονιμοποιήσουν μετακλητούς, να γνωρίζουν ότι θα ελεγχθούν όλες οι μονιμοποιήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ένα σύστημα που βρίσκεται σε αποδρομή να βολέψει δικά του παιδιά, την ώρα που απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι».

Τα σχόλια για την κυρία δικά σας…