9/11/12

Δυναμική συγκέντρωση στην Πύλη Τρικάλων
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Πύλη Τρικάλων, συγκέντρωση - ομιλία της Χρυσής Αυγής με αφορμή τον ένα χρόνο δράσης του Πυρήνα Πύλης. Την ομιλία παρακολούθησαν πάνω από 100 άτομα, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος, από την Πύλη και την ευρύτερη περιοχή. Στην ομιλία συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας και όλες οι μορφές δράσης που θα  ακολουθηθούν στο επόμενο διάστημα, τόσο στην Πύλη. όσο και στον υπόλοιπο νομό.
 
Πρώτος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κώστας Καναβός, εκπροσωπώντας τον Πυρήνα Πύλης, κάνοντας μια σύντομη επισκόπηση όλων των δράσεων του Κινήματός μας  στην περιοχή τον τελευταίο χρόνο. Στην συνέχεια, υπήρξε ομιλία από τον Γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων, συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη. Στην ομιλία του έγινε αναφορά για όλα τα θέματα που αφορούν σήμερα την Ελλάδα, αλλά και προβλήματα που απασχολούν τον νομό μας. Έγινε ανάλυση για το πως οδηγήθηκε η Πατρίδα μας στα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων από τη κυβέρνηση του ανεκδιήγητου Γ.Παπανδρέου, αλλά και την συνέχιση της κατοχής της Πατρίδας μέσω, αυτήν την φορά, από την εκτρωματική συγκυβέρνηση των Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Καταρρίφθηκαν όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες των κυβερνώντων για «αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», για «πάταξη της εγκληματικότητας» και άλλων ψευδών συνθημάτων, που έμειναν μόνο υποσχέσεις για την υφαρπαγή ψήφων...

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν όλες οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας, βασιζόμενες στην Εθνική αναδιάταξη της οικονομίας μας, μακριά από μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που εκχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία. Εκμετάλλευση όλων των πόρων που διαθέτει σήμερα η Πατρίδας μας, όπως ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας, ούτως ώστε να επιτύχουμε πλήρη αυτάρκεια αγαθών και μέσω της Εθνικής Παραγωγής και της ανεξαρτησίας μας να διαχειριστούμε μόνοι τις τύχες της Χώρας μας. Στηριζόμενοι, βέβαια, σε μια πραγματική εθνική ηγεσία που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδας!
 
Κατόπιν, ακολούθησαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων και ανοιχτή συζήτηση για πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα.

Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή
Τ.Ο Tρικάλων