21/11/12

Τελετή Τιμής και Μνήμης στον Τύμβο των Μαραθωνομάχων


Τελετή Τιμής και Μνήμης στον Τύμβο των Μαραθωνομάχων
Εκατοντάδες Εθνικιστών συγκεντρώθηκαν στον Τύμβο των Μαραθωνομάχων για να αποτίσουν φόρο Τιμής και Μνήμης στους Ήρωες που έδωσαν το Αίμα τους για να υπερασπιστούν την Ελληνική Πατρίδα και την Ελληνική Φυλή. Συναγωνιστές από τις Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ΣαρωνικούΆνω Λιοσίων καιΒορείων Προαστίων συγκεντρώθηκαν από νωρίς στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα. Από εκεί ξεκίνησε αυτοκινητοπομπή 50 αυτοκινήτων, η οποία διέσχισε την Αρτέμιδα, την Ραφήνα, την Νέα Μάκρη και τις ενδιάμεσες περιοχές αποδεχόμενη τα ενθουσιώδη σχόλια του κόσμου που την αντίκριζε  Οι Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν εν τέλει στον Τύμβο των Μαραθωνομάχων, αυτό το Ζωντανό Μνημείο Ελληνισμού, για να τιμήσουν τους Ήρωες.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και υπεύθυνος των Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο οποίος τόνισε την σημασία της Τελετής αυτής και προανήγγειλε μία σειρά τέτοιων εκδηλώσεων στα πλαίσια συνεργασίας των Τ.Ο. της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Αλεξανδράκης Κώστας, ο οποίος έθεσε το ιστορικό πλαίσιο μίας εκ των σημαντικότερων μαχών στην Παγκόσμια Ιστορία και συνδέοντας την με την σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα, τόνισε την σημασία του μηνύματος και του παραδείγματος που μας στέλνουν από τα βάθη του χρόνοι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, οι νεκροί μας συναγωνιστές που αγωνίζονται αιωνίως για την Ελευθερία της Ελληνικής Φυλής.
Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και φίλους της Χρυσής Αυγής για τις τελευταίες κοινοβουλευτικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα μίλησε για τις τελευταίες κινήσεις των πολιτικάντηδων για να ξεπουλήσουν τον Λαό και την Πατρίδα, σιδηροδέσμια στους διεθνείς τοκογλύφους και τον Αγώνα που δίνουν μέσα και έξω από το κοινοβούλιο οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες για Πατρίδα και Ελευθερία.
Ακολούθησε πορεία προς την παραλία του Σχοινιά, όπου οι Συναγωνιστές μόνο με την παρουσία τους απελευθέρωσαν άλλον έναν Άγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα μιλώντας όλοι οι λαθροέποικοι που μαστίζουν το παραλιακό χωριό του Άγιου Παντελεήμονα στον Σχοινιά, εξαφανίστηκαν μόλις η πορεία των Συναγωνιστών ξεκίνησε από το Μνημείο των Μαραθωνομάχων προς το χωριό, σύμφωνα με μαρτυρίες των επευφημούντων κατοίκων.