27/11/12

Εγκαίνια γραφείων Τ.Ο. Λάρισας παρουσία του Γ.Γ. Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου -ΒΙΝΤΕΟ


Εγκαίνια γραφείων Τ.Ο. Λάρισας παρουσία του Γ.Γ. Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου -ΒΙΝΤΕΟ
Τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Λάρισα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 24/11, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου, στελεχών και Βουλευτών του Κινήματος. Στον χώρο της εκδήλωσης παρόντες ήταν τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, ενώ παρευρέθησαν και πολλοί κάτοικοι της Λάρισας για να στηρίξουν με την παρουσία τους την τελετή.Την τέλεση του αγιασμού πραγματοποίησαν ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου. Στην συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες ομιλίες βουλευτών και στελεχών του κόμματος και κατόπιν του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του ενάντια στο κυβερνητικό δίπολο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, λέγοντας «Μας φτάσανε στο "Αμήν", στην χρεοκοπία, στην ανυποληψία, στην κατάθλιψη και στις αυτοκτονίες. Και αυτο το λέω εδώ σε μια από τις πιο παραγωγικές  περιοχές της χώρας. Όμως χέρσα είναι τα περισσότερα χωράφια του κάμπου και άσπαρτα, τα εργοστάσια κλειστά. Ποιοι τα έκαναν όλα αυτά, ποιοι κλέψανε τον ιδρώτα του λαού και φτάσαμε στην λεηλασία; Αυτοί που μας κυβέρνησαν, οι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τονίζοντας: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια φωτοβολίδα. Δεν είναι κάτι που ήρθε από το πουθενά. Χρόνια σκληρά έχουμε πίσω μας. Πριν ακόμη εκδοθεί το περιοδικό "Χρυσή Αυγή" είχα την τιμή για λόγους πολιτικούς να βρίσκομαι μαζί στο ίδιο κελί με έναν αγαπημένο μου φίλο, μ'έναν αδερφό μου τον Θανάση Καρακατσάνη που τότε μας καθαίρεσαν από έφεδρους αξιωματικούς των λόχων ορεινών καταδρομών, γιατί θέλαμε λέει την ανατροπή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος. Ποιο ήταν αυτό το Δημοκρατικό πολίτευμα τότε; Αυτό που κατάντησε σήμερα την Ελλάδα στα σημερινά χάλια, στην πείνα, στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με τους τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, με την Κύπρο μας να βρίσκεται στα χέρια των τούρκων, με τους πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη να κάνουν τα όσα κάνουν, να λεηλατούν όχι μόνο το όνομά μας αλλά και την ίδια την οικονομία της Μακεδονίας μας».
Στην συνέχεια στηλίτευσε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και συγκεκριμένα το MEGA, τονίζοντας πως είναι το κανάλι της διαπλοκής των εργολάβων, την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και το σχόλιο που έκανε στους «Πρωταγωνιστές» λέγοντας πως "Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό, είναι η Χρυσή Αυγή" , ενώ την σκυτάλη πέταξε για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση, αποκαλώντας τους «ψαλιδόκωλους και επαγγελματίες πολιτικάντηδες, τζάκια 3ης και 4ης γενιάς".
Τέλος, επεσήμανε πως αν  η Χρυσή Αυγή έρθει ποτέ στην εξουσία, τότε ο απλός λαός, οι αληθινοί Έλληνες θα βρεθούν στην εξουσία! Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας το Μέτωπο Γυναικών της Τοπικής Λάρισας προσέφερε παραδοσιακά ντόπια εδέσματα στους παρευρισκόμενους. Αστυνομική δύναμη είχε καταλάβει περιφερειακά τους δρόμους γύρω από τα γραφεία της οργάνωσης, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.