31/10/12

Επίσημα συκοφάντες οι ΠΡΟ-ΠΟτζήδες



Επίσημα συκοφάντες οι ΠΡΟ-ΠΟτζήδες
Βάπτισαν «εγκλήματα της Χρυσής Αυγής» τις επιθέσεις που δεχθήκαμε από παρακρατικούς!

Λύσσαξαν από το κακό τους στο Μαξίμου, που σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή καταγράφεται επισήμως ως 3η πολιτική δύναμη με τη Νέα Δημοκρατία να καταγράφεται ως 2η με σταθερή φθίνουσα πορεία προς τον πάτο χαιρετώντας οριστικά την εξουσία σε οποιαδήποτε νέα εκλογική αναμέτρηση, όποτε και αν διενεργηθεί. Πνέοντας τα λοίσθια η ξενόδουλη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔΗΜΑΡ θέλοντας να αποτελειώσει εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά τον Ελληνικό λαό αποπειράται να ρίξει εκ νέου λάσπη στον ανεμιστήρα στο Κίνημά μας προσπαθώντας να το αναδείξει ως εγκληματική συμμορία, που οι Μνημονιακοί «Δημοκράτες» πρέπει να το καταστείλουν με ποινικές διώξεις, αντιρατσιστικούς νόμους και αποπομπές από όλα τα όργανα άσκησης εξουσίας.

Χρησιμοποιήθηκε για μια ακόμη φορά ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης κατά του οποίου το η Χρυσή Αυγή έχει ήδη ασκήσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, να ρωτήσει για τα... εγκλήματα της Χρυσής Αυγής τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και «Προστασίας του Πολίτη» Δένδια με τον τελευταίο να του απαριθμεί μια σειρά καταγγελιών, που ουδεμία έχει οδηγήσει σε καταδικαστική απόφαση μέλους μας. Είδαμε ακόμα και τις επιθέσεις σε επιχειρήσεις μελών του Κινήματός μας από παρακρατικές συμμορίες (όπως η πρόσφατη στην Πάτρα) να βαπτίζονται... εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Με λίγα λόγια η επίσημη απάντηση του Προ - ΠΟ ήταν μια συρραφή από αδιασταύρωτες αναφορές για την Χρυσή Αυγή, η συλλογή των οποίων πρέπει να έγινε μέσω... Google.

Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ να παρουσιάζουν τις καταγγελίες ως αληθείς. Ξέχασε εν τούτοις μια καταγγελία να περιλάβει ο κύριος Δένδιας στον κατάλογο του, τον οποίο καλούμε δημοσίως να απαντήσει για την πορεία της. Τι απέγινε η μηνυτήρια αναφορά της Χρυσής Αυγής που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά Δένδια και Αρχηγού της ΕΛΑΣ για την παράνομη αφαίρεση της αστυνομικής συνοδείας των βουλευτών του Κόμματος μας, αφήνοντας τους έρμαια στο έλεος των κάθε λογής τρομοκρατών;