17/10/12

Απάντηση στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας


Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, θέλουμε κατ’ αρχήν να καταγγείλουμε την απροκάλυπτη μεροληψία ενός συνδικαλιστικού οργάνου εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος που εισήλθε στην Βουλή με την ψήφο του ελληνικού λαού. Χωρίς να κατονομάζεται, φωτογραφίζεται η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε:

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και συνεπώς οι αναφορές στον Φασισμό και το Ναζισμό δεν μας αφορούν ως ιδεολογικές εκφάνσεις του Ιταλικού και του Γερμανικού Εθνικισμού αντίστοιχα. Στις παραληρηματικού τύπου καταγγελίες περί δολοφονιών μεταναστών προκαλούμε τους συντάκτες του κειμένου να αναφέρουν μία δολοφονία μετανάστη από εθνικιστές γιατί από την ειδησεογραφία, αυτό που αποκομίζει κάθε ενημερωμένος πολίτης είναι ότι κάθε δολοφονία μετανάστη, σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των ιδίων των μεταναστών.

Ασφαλώς και το διεθνές σύστημα ευθύνεται για την δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων πλην όμως, δεν υποχρεούται η Ελλάδα να μετατραπεί σε άσυλο κάθε δυστυχισμένου και πεινασμένου, καταστρέφοντας την εθνική και κοινωνική της συνοχή με την ανεξέλεγκτη είσοδο κάθε αλλοδαπού στην χώρα. Όποιος πιστεύει ότι είναι υποχρέωσή του να δέχεται μετανάστες στην χώρα, ας ανοίξει το σπίτι του και εφ’ όσον έχει την οικονομική δυνατότητα ας ταϊσει και ας περιθάλψει όσους μετανάστες κρίνει αυτός σκόπιμο. Λόγω του ότι όμως, το διεθνές σύστημα καταστρέφει και την Ελλάδα, είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν είναι δυνατόν να ζητούμε από τον μέσο λιμοκτονούντα Έλληνα να επωμιστεί την διατροφή και των άλλων λαών, όταν δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει την δική του.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι πιστεύουμε στο «όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον και ομόθρησκον» του Ηροδότου και στο ότι οι άνθρωποι διαφέρουν «κατά φύσιν» του Αριστοτέλους ακόμα και αν η ΕΛΜΕ θεωρεί ότι οι ανωτέρω διαπρεπείς αρχαίοι Έλληνες επιστήμονες ταυτίζονται ιδεολογικά με τον Χίτλερ. Διακηρύσσουμε ακλόνητα ότι η φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού είναι αδιατάρακτη και αρνούμαστε να δεχθούμε ότι αλλόφυλοι είναι δυνατόν να γίνουν Έλληνες από την στιγμή που δεν γεννήθηκαν Έλληνες.

Τέλος, επειδή διακρίνουμε μία ιδιαίτερη ευαισθησία της ΕΛΜΕ απέναντι στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, την καλούμε να δημοσιεύσει μία νέα ανακοίνωση όπου θα καταγγέλλει τα απειράριθμα εγκλήματα του κομμουνισμού – σταλινισμού κατά των λαών που καταδυνάστευσε, διαφορετικά θα πρόκειται για κοινούς υποκριτές και επιλεκτικά ευαίσθητους.

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
Τ.Ο Βόλου