21/12/11

Μεγάλη συγκέντρωση κατά του μνημονίου την ΠαρασκευήΑνοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή ΣΗΜΕΡΑ στις 7μμ. Η συγκέντρωση στρέφεται ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και έχει δύο βασικά συνθήματα: “ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!” και “ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής!”. Καλούνται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να δώσουν δυναμικό παρόν και να στείλουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μία διορισμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες εξουσία. Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η άρνηση εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του Έθνους και η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.

Η Χρυσή Αυγή είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, γι’ αυτό και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας δε λένε λέξη για την πολιτική της δράση, τις θέσεις και τις Ιδέες της. Δεν αναφέρουν ούτε τα υψηλά εκλογικά ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις. Προσπαθούν να πείσουν το λαό πως για να αντισταθεί στους διεθνείς τοκογλύφους πρέπει να ακολουθήσει την… αριστερά! Μα τα κόμματα της αριστεράς δε φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες; Από την άλλη πλευρά, όσοι καπηλεύονταν μέχρι σήμερα τον πατριωτισμό (ΝΔ-ΛΑΟΣ) έβαλαν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Ένας μόνο δρόμος μένει λοιπόν, ο δρόμος της αληθινής Εθνικής Αντίστασης

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!