5/12/11

Καλπάζει η εγκληματικότητα και στα Τρίκαλα!

Δύο περιστατικά συνέβησαν στα Τρίκαλα τις τελευταίες 2 ημέρες, που καταδεικνύουν το γεγονός ότι η εγκληματικότητα δεν είναι μόνο "προνόμιο" των Αθηνών και των μεγάλων αστικών κέντρων, αλλά έχει εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη επικράτεια με ανεξέλεγκτες (αν κρίνουμε από την συχνότητα των περιπτώσεων που έρχονται στο φως) διαστάσεις.

Στον Κόρποβο Τρικάλων ένας βοσκός, που είχε στη δούλεψη του έναν αλβανό, ήρθαν στα χέρια μετά από αντιδικία για το ύψος της αμοιβής του δεύτερου. Έτσι μετά από λίγο ο αλβανός κατήγγειλε ξυλοδαρμό και βρέθηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων, όπου είπε τον... πόνο του, όπως διαβάζουμε, στον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Σπανό!

Αναρωτιόμαστε πόσοι γηγενείς σ' αυτόν τον τόπο έχουν την δυνατότητα μετά από κάθε προσωπικό τους πρόβλημα ή αντιδικία, να απευθύνονται στον αντιδήμαρχο και να ζητούν την συνδρομή του; Προφανώς κανείς... Βέβαια η δημοτική αρχή Τρικάλων είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοια ζητήματα, που άπτονται του ρατσισμού και της "ξενοφοβίας".... Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι αυτή η δημοτική αρχή έδωσε προ μηνός και με το έτσι θέλω, δημόσιο χώρο για την προσευχή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. (Δημόσια προσευχή Μουσουλμάνων στα Τρίκαλα!)

Επίσης, στην Μεγάρχη Τρικάλων τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ένας πακιστανός μαχαιρώθηκε στο χέρι από ομάδα άλλων εθνικοτήτων αλλοδαπών. Η αστυνομία ψάχνει τους δράστες ανάμεσα στους αλλοδαπούς, καθώς είναι σίγουρη ότι οι δράστες βρίσκονται εκεί, καθώς ον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει "βεντέτα" μεταξύ πακιστανών και αλβανών, γιατί οι πρώτοι παίρνουν τα μεροκάματα των δεύτερων στις αγροτικές δουλειές, όντας φθηνότερα εργατικά χέρια... (Μαχαίρωσαν Πακιστανό στη Μεγάρχη!)

Έτσι βλέπουμε ότι σε χωριά που δεν απασχολούσαν ποτέ το αστυνομικό δελτίο, να έχουμε συμπλοκές, μαχαιρώματα, διαρρήξεις, απόπειρες βιασμών κ.ο.κ.. Απόρροια βεβαίως της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας, που έχει κατακλείσει την Πατρίδα μας, με τις ευλογίες του πολιτικού κατεστημένου, από "εθνικοφιλελεύθερους" μέχρι "αντιρατσιστές" αναρχοαριστερούς.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Πυρήνας Τρικάλων