19/12/11

Ενημερωτική δράση στην Πύλη Τρικάλων


Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη του Πυρήνα Τρικάλων της Χρυσής Αυγής στην Πύλη, καθώς η κωμόπολη αποτελεί κέντρο του ευρύτερου νοτιοδυτικού ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων. Μια περιοχή που πλήττεται από την ανεργία και την φυγή των νέων για αναζήτηση εργασίας, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και στο εξωτερικό. Απόρροια βεβαίως, της διάλυσης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, της οικοδομικής δραστηριότητας και των συναφών επαγγελμάτων, που συντηρούσαν την περιοχή.

Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλους του κινήματος από την Πύλη και τη γύρω περιοχή, αλλά και ανθρώπους που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το Εθνικιστικό Κίνημα και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα προβλήματα της περιοχής.
Ο εκπρόσωπος του Πυρήνα χαιρέτισε τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις και την ιστορία του κινήματος. Έγινε μια περιεκτική ανασκόπηση πάνω στις δραστηριότητες του Κινήματος όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής του δράσης, καθώς και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και την οικονομία.

Έγινε εκτενής αναφορά για την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Πατρίδα μας, αλλά και την αναγκαιότητα του εθνικισμού ως λύση για έξοδο από την κρίση. Μια κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική αλλά βαθύτερης σήψης που επηρεάζει ολόκληρη την κοινωνία. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προβλήματα της περιοχής και τονίστηκε η αναγκαιότητα αναζωογόνησης της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής και των παρεμφερών επαγγελμάτων που αποτελούσαν για πολλά χρόνια στυλοβάτες της Ελληνικής οικονομίας.

Τονίστηκε επίσης, η αναγκαιότητα ενδυνάμωσης του Εθνικιστικού Κινήματος, με τον άμεσα επόμενο στόχο την είσοδο στη βουλή, που θα αποτελέσει Κίνημα αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και την υποταγή της στους τοκογλύφους δανειστές της.
Μοιράστηκαν επίσης φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ως προς τα εθνικά προβλήματα και την Ιδεολογία του Κινήματος, καθώς και παλαιά τεύχη περιοδικών και φύλλων της εφημερίδας μας. Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση για την πραγματοποίηση δράσεων από κοινού.

Χρυσή Αυγή
Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας
Πυρήνας Τρικάλων