18/10/11

H εφημ. "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...


Στην εφημερίδα "ΘΕΣΣΑΛΙΑ της Δευτέρας" (φύλλο 736) που κυκλοφόρησε χθες 17 Οκτωβρίου διαβάζουμε το εξής στη 2η σελ. στα Παραπολιτικά:
" Εκει που πέφτει πολύ κλάμα ειναι στη ΔΗ.ΣΥ. Οι "σύμμαχοι"δεν πάνε καλά και στις δημοσκοπήσεις ίσα ίσα που ξεπερνούν την Χρυσή Αυγή..."

Aξίζει να σχολιάσουμε τη παραπάνω φράση για να ξεκαθαριστεί λίγο το τοπίο σχετικά με τις ψευδαισθήσεις που έχει η ...Ντόρα και οι υποτακτικοί της...

1ον) Πράγματι Στο κόμμα της κόρης του Μητσοτάκουλα κλαίνε με μαύρο δάκρυ, διότι ο λαός έχει καταλάβει πλέον τους πολιτικάντηδες και δεν τρέφει καμία πλέον εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους.

2ον) Το Κίνημα μας στην ουσία ξεπερνά το ΔΗ.ΣΥ, ιδιαίτερα στην Αθήνα... Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site της Αθήνας "parapolitika.gr": " Η δημοσκοπική κατρακύλα της Ντόρας δείχνει να μην έχει τέλος. Σε μια ακόμη σφυγμομέτρηση που φιλοξενείται σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα», η «Δημοκρατική Συμμαχία» της Μπακογιάννη, κινείται μόλις στο 2%. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η «Χρυσή Αυγή» με 1,5%. Το έχουμε ξαναγράψει, ωστόσο, βλέποντας την αβάντα που κάνουν στην Ψηλή, τα κανάλια το επαναλαμβάνουμε. Αν η «Χρυσή Αυγή», είχε την δημοσιότητα που έχουν τα κόμματα του Κουβέλη, των Οικολόγων και φυσικά της Ντόρας, σήμερα, θα ήταν στο 5%. Παρά, το δημοσκοπικό Βατερλό, η Ψηλή, εξακολουθεί να κάνει όνειρα. Σύντομα, θα καταλάβει ότι πρόκειται για εφιάλτες…
ΑΞΙΖΕΙ: Στην Α' Αθήνας που έχει κάνει απίστευτα ρουσφέτια η Ντόρα, η "Χρυσή Αυγή" προηγείται της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" με μεγάλη διαφορά."
Συνεπώς αναλογικά το ρεύμα που έχει αναπτυχθεί υπέρ του Κινήματος μας είναι αναμφίβολα μεγάλο που ξεπερνά το κώμα της κ. Μπακογιάννη...Όσο για το 1,5% που δίνουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με σκοπό να αποθαρρύνουν το λαό να μας στηρίξει, θα φανεί στη συνέχεια... Πρόκειται για ένα ψέμμα που όταν είδαν ότι αυτό το 1,5 έχει αυξηθθεί κατά πολύ, αποφάσισαν να βάλουν στο ίδιο σακί το " άλλο κόμμα" και το "λευκο"...Περιττό να αναφέρουμε ότι στις δημοτικές εκλογές μετα βίας μας έδιναν 2,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ τελικά οι Έλληνες μας στήριξαν και πήραμε το ποσοστό του 5,3%.!!!

Περαστικά στους δημοσιογράφους και στους δημοσκόπους που θα τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών..
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...