21/10/11

Η Χρυσή Αυγή για τα σημερινά θλιβερά γεγονότα στην Πλατεία Συντάγματος

Οι σημερινές λαϊκές κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδίου, το οποίο αποτελεί άμεση συνέπεια του Μνημονίου, ήταν για μία ακόμη φορά μία υπόθεση εκ των προτέρων από σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς “προβοκαρισμένη”. Ασφαλώς και δεν φταίνε οι απλοί Έλληνες πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να κραυγάσουν την αγανάκτησή τους και να εκφράσουν την οργή τους ενάντια στο αντεθνικό και αντιλαϊκό Μνημόνιο. Το Κίνημά μας είχε προβλέψει με ακρίβεια με ανακοίνωσή του από νωρίς το μεσημέρι το τι θα συμβεί(ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Να δείτε που και σήμερα την ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας, η πλατεία Συντάγματος θα είναι άδεια, αφού θα έχουν γίνει και πάλι επεισόδια και οι προβοκάτορες θα έχουν επιτύχει τον σκοπό τους!) , πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα και πως την κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας για το εθνοκτόνο πολυνομοσχέδιο θα είναι άδεια η Πλατεία Συντάγματος,όπως και πράγματι ήταν από τις πρώτες απογευματινές ώρες!

Με δύο λόγια, μέγα πλήθος Λαού διατράνωσε την αντίθεσή του, όμως υπήρχαν και οι ασφαλιστικές δικλείδες του συστήματος σε πλήρη ανάπτυξη. Θλιβερό γεγονός, για το οποίο βεβαίως και λυπούμεθα, ότι ένας Έλληνας έχασε τη ζωή του σε αυτή τη συγκέντρωση. Όπως είχαμε λοιπόν προβλέψει, όχι επειδή κατείχαμε απόρρητες πληροφορίες, ή είμαστε εξαιρετικά έξυπνοι, αλλά επειδή το πράγμα φαινόταν και ήταν ολοφάνερο κάποιοι φρόντισαν να γίνουν από νωρίς επεισόδια, ούτως ώστε η μεγάλη αυτή εθνική και λαϊκή συγκέντρωση να διαλυθεί σε χρόνο κατάλληλο.

Από τη μία πλευρά, λοιπόν, είχαμε τους κουκουλοφόρους, που είναι γνωστός ο ρόλος που παίζουν και όχι για πρώτη φορά… Απόλυτα συνένοχοι οι σκοτεινοί μηχανισμοί του κράτους, που αφήνουν αυτήν την κατάσταση να υπάρχει και στην πραγματικότητα την συντηρούν γιατί έτσι τους βολεύει… Από την άλλη πλευρά, το ΚΚΕ και η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ, η οποία ήθελε με κάθε τρόπο να “καπελώσει” κατά το κοινώς λεγόμενο την συγκέντρωση. Ας μη παριστάνουν τους αθώους οι “σύντροφοι” γιατί πολύ πριν πάνε οι κουκουλοφόροι εμπόδισαν δια της βίας, χρησιμοποιώντας ρόπαλα, απλούς πολίτες, αλλά και σωματεία και συνδικαλιστές που δεν ελέγχονται από το κόμμα (ένα είναι το κόμμα…) να περάσουν στο επάνω μέρος της πλατείας… Υπάρχουν και τραυματίες μάλιστα από τις συγκρούσεις αυτές! Ανάμεσα σε αυτές τις δύο οργανωμένες ομάδες η αστυνομία που στο κατάλληλο χρόνο αναγκασμένη πλέον έριξε τα χημικά και άδειασε η πλατεία, πράγμα το οποίο εξυπηρέτησε θαυμάσια την κυβέρνηση.

Από το βήμα της Βουλής η Γραμματέας του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. (Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι σαν οργανωμένο μπλοκ, αλλά σαν πολιτική γραμμή ήταν ολόθερμα στο πλευρό των διαδηλωτών. Αποτελούσε πολιτική της επιλογή να μη συμμετέχει στην συγκέντρωση οργανωμένα γιατί αυτό θα δημιουργούσε ένταση και θα έδινε την ευκαιρία να της φορτώσουν οι “νταβατζήδες” και το πολιτικό κατεστημένο τα ΠΑΝΤΑ! Εδώ δεν κατεβήκαμε και έγινε αναφορά για εμάς στην Βουλή… Σκέπτεστε τι θα γινότανε εάν συμμετείχαμε σε οργανωμένο μπλοκ;

Συμπερασματικά, το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, όπως και οι κουκουλοφόροι έπαιξαν το ρόλο τους στην δημιουργία των επεισοδίων. Ένας μύλος δεν αλέθει λέει ο λαός και κάτι ξέρει… Τα επεισόδια εξυπηρέτησαν την κυβέρνηση. Το παιχνίδι ήταν στημένο και η Χρυσή Αυγή σε στημένα παιχνίδια δεν συμμετέχει.