1/2/11

Το μόνο Ολοκαύτωμα, είναι αυτό που γίνεται καθημερινά στην Μ.Ανατολή από τους Σιωνιστές δολοφόνους....

Με πλήρη επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε προχθές την Κυριακή στο Βόλο, το παραμυθάκι του "Ολοκαυτώματος" των Εβραίων, παρουσία όλων των τοπικών αρχόντων της περιοχής (δήμαρχοι-περιφερειάρχης-εκκλησία-ανώτατοι αξιωματικοί στρατού και αστυνομίας), οι οποίοι ποτέ τους δεν παρέστησαν με τόση επισημότητα σε κάποια Ελληνική εορτή.

Φανφάρες και ανούσιες κραυγές για την διατήρηση της μνήμης, για την διατήρηση της πελατείας τους και την συνέχιση της διασποράς του παραμυθιού τους για τα 6.000.000 (!) νεκρούς. Η τελετή έκλεισε με την φράση ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ του Νταχάου. Πόσο γελοιότητα και υποκρισία; Το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ειπώθηκε από αυτούς που κάψανε το Βιετνάμ, από αυτούς που ρίχνανε απ-εμπλουτισμένο ουράνιο στη Σερβία, από αυτούς που μετατρέψανε την Γάζα στην μεγαλύτερη φυλακή στον κόσμο, από αυτούς που ρίχνανε βόμβες λευκού φωσφόρου στην Φαλούτζα του Ιράκ και στην Βηρυτό του Λιβάνου.

Το μόνο ολοκαύτωμα, είναι αυτό που γίνεται καθημερινά στην Μ.Ανατολή από τους Σιωνιστές δολοφόνους και τους δυτικούς νέο-Σταυροφόρους συνοδοιπόρους τους. 5.000.000 Παλαιστίνιοι έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους και ζούνε για πάνω από 60 χρόνια με δολοφονίες, βία και τρομοκρατία. Ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς από όλους αυτούς που τίμησαν προχθές το Εβραϊκό «ολοκαύτωμα» ; Σαφώς και όχι.

Το «Ολοκαύτωμα», δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρόσχημα για την ίδρυση του παράνομου σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ. Είναι ένα ψέμα που βασίζεται σε έναν μύθο που δεν έχει αποδειχθεί, προβάλλεται συνεχώς με ψεύτικους ισχυρισμούς και όποιος θέλει να κάνει μια έρευνα αμφισβήτησης του, διώκεται ποινικά και φυλακίζεται (π.χ Ίρβινγκ κ.α). Το Ολοκαύτωμα είναι μια δικαιολογία για το Ισραήλ και τη Δύση προκειμένου να παίρνουν εδάφη από τους Παλαιστίνιους και τον Λίβανο, και να τα παραχωρούν στο Ισραήλ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"

ΚΗΦΕΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος