12/2/11

Ένας Χρυσαυγίτης ενάντια σε 30 αναρχικές κότες - Γιατί κατέβηκε από το youtube σε χρόνο 0 το βίντεο με την επίθεση 30 αναρχικών εναντίον 1 Εθνικιστή

Σάββατο 5/2/11: 30 λιράτες αναρχικές κότες προσπαθούν να επιτεθούν με δακρυγόνα σπρέυ και ξύλα σε 1 μέλος της Χρυσής Αυγής μέσα σε κατάστημα στην πλατεία Αττικής. Ο Συναγωνιστής τους αντιμετωπίζει με επιτυχία και τους τρέπει σε φυγή χωρίς να υποστεί ούτε γρατζουνιά. Οι αναρχικοί δεν τολμούν να τον πλησιάσουν και επιτίθενται μόνο από απόσταση, με ό,τι αντικείμενο βρίσκουν και με σπρέυ παραλάιζ.

Κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει προβάλλει αυτά τα πλάνα, που αποδεικνύουν πόσο ρόμπες είναι οι δήθεν αντιεξουσιαστές. Μία χούφτα χεσμένα παιδάκια, που βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο (μη ξεχνάτε την υπόθεση της Marfin όπου έκαψαν ζωντανούς 4 ανθρώπους και του αστυφύλακα στο Ελληνικό που τον άφησαν φυτό, χωρίς να γίνει ούτε μία προσαγωγή). Αυτές οι λιράτες κότες γίνονται καπνός όταν συναντήσουν σθεναρή αντίσταση. Την επόμενη φορά ελάτε διακόσιες και τοίχο-τοίχο.

Αρκεί ένας Έλληνας. Εις εμοί μύριοι εάν άριστος ήι. Τα λέμε στο δρόμο…


1 Χρυσαυγίτης VS. 30 αναρχικές κότες

Γιατί κατέβηκε από το Youtube σε χρόνο 0 το βίντεο της επίθεσης 30 αναρχικών εναντίον 1 εθνικιστή

Στο Youtube βρίσκεις τα πάντα… Εκτός από κάποια πράγματα, που φαίνεται ότι τους ενοχλούν «ιδιαιτέρως»! Όπως το βίντεο που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες, που φρόντισαν να το κατεβάσουν από την κοινή θέα ενώ δεν περιείχε τίποτε το επιλήψιμο. Ο λόγος: Το βίντεο αυτό αποδεικνύει 2 πράγματα:

Α) ότι το φόβητρο που έχει δημιουργήσει το σύστημα με τους περίφημους «αντιεξουσιαστές» είναι στην πραγματικότητα μία «πατάτα»! και Β) ότι το σύστημα γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί οι περίφημοι «επαναστάτες» και τους καλύπτει απόλυτα…