2/2/11

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Αθήναι 2 Φεβρουαρίου 2011


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ευχαριστεί θερμά όλους τους Έλληνες εθνικιστές και όλες τις Ελληνίδες Εθνικίστριες, που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, η οποία για όσους δεν το γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν το γνωρίζουν είναι μετωπική οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα εθνικά θέματα. Ευχαριστεί όλους και όλες που συντάχθηκαν πίσω από τις Γαλανόλευκες και το Μαυροκόκκινο λάβαρο-πανό του Κινήματός μας, το οποίο ευρίσκετο στην κορυφή της πορείας.

Χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών έδωσαν το παρόν στην πλέον μαζική εθνικιστική εκδήλωση, η οποία θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Θα πρέπει κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα να δίνει το αγωνιστικό του παρόν. Ο αριθμός των 10.000 που δόθηκε για τον όγκο της πορείας δεν μας ικανοποιεί, αφού μόνο στο δήμο Αθηναίων ο συνδυασμός μας πήρε 10.200 ψήφους! Βεβαίως για κάποιους η συγκέντρωση δεν ήταν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Τους αφήνουμε στην ησυχία τους και στις αυταπάτες τους!

Στην μεγάλη αυτή και μαζική εκδήλωση δεν μπόρεσε να περάσει καμία προβοκάτσια και ούτε έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Ο ρόλος των ΜΜΕ για μια ακόμη φορά φανερός. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με έναν από τους δημοσιογράφους με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Ούτε λίγο, ούτε πολύ του είπε ευθέως ότι θα ήθελε να του πάρει δήλωση, αλλά δεν έχει κανένα νόημα γιατί θα κοπεί… Ευχαριστούμε πολύ το γνωρίζαμε! Υπάρχει όμως ζωή και πέρα από τα κανάλια των νταβατζήδων. Φαιδρή η εικόνα κάποιων ψευτοπατριωτών και ψευτοεθνικιστών, που σαν γνήσια ουρά της ίδιας πολιτικής που ακολουθούν τα κανάλια των νταβατζήδων δεν είπαν λέξη. Πρόκειται για τους πολέμαρχους του διαδικτύου, που κάθε φορά που ανοίγουμε τον υπολογιστή μας φοβόμαστε ότι θα αρχίσουν να μας πυροβολούν…

Αυτά γιατί κάθε σοβαρό πράγμα έχει και την φαιδρή του όψη! Η πραγματικότητα, λοιπόν, πέρα από τις γελοιότητες του γραικυλιστάν έχει ως εξής:

Το ποτάμι του Εθνικισμού, το ποτάμι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχει πλέον ξεκινήσει από τα ψηλά βουνά της Αρετής και ήδη το βουητό του ακούγεται στους κάμπους των προσκυνημένων. Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Αθήναι 2 Φεβρουαρίου 2011