15/1/11

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθέλληνες και πληρωμένοι τραμπούκοι κατά Ελλήνων!



“Ζήτω το Έθνος. Κάτω το Κράτος” Ίων Δραγούμης

Πήραμε και σήμερα μία μικρή γεύση για το τι εστί κράτος του ΔΝΤ! Το πολυεθνικό κράτος της παγκοσμιοποίησης, το κράτος των παγκόσμιων τοκογλύφων και των ορφανών του Μαρξ που εξουσιάζουν την δύστυχη Πατρίδα μας. Χωρίς κανένα λόγο έγινε απρόκλητη επίθεση εναντίον Ελλήνων πατριωτών, που ανάμεσά τους βρισκόντουσαν γυναίκες και παιδιά, με πλήθος απαγορευμένων καρκινογόνων χημικών, μόνο και μόνο γιατί έτσι ήθελε η ανθελληνική χούντα που εξουσιάζει τον τόπο. Ο καθένας στο έργο του και ας μη μυξοκλαίνε κάποιοι ότι έχουν οικογένεια και υπακούουν εντολές.

Υπακούουν στις εντολές των εχθρών της Ελλάδος και δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους γενίτσαρους και τους νενέκους… Πήραν όμως οι τραμπούκοι του αντεθνικού κράτους, που θέλει την Ελλάδα ένα πολυεθνικό παζάρι το μάθημα τους. Άντρες γενναίοι και γυναίκες γενναίες, με γυμνά χέρια, αντιμετώπισαν πάνοπλους ψευτοπαληκαράδες, που απομόνωναν δέκα-δέκα ανήλικα παιδιά και τα κτυπούσαν ανελέητα. Έφτασαν στον σημείο να ρίξουν χημικά μέσα στον Ιερό Ναό και μία χειροβομβίδα κρότου-λάμψης έσκασε πάνω στο καντηλέρι της Εκκλησίας! Σκέπτεστε αλήθεια εάν στην θέση των Ελλήνων ήταν Ασιάτες και αντί για Εκκλησία ήταν τζαμί πόση οργή θα κατελάμβανε τους ανθέλληνες που εξουσιάζουν αυτόν τον τόπο;

Το ποτήρι ξεχύλισε. Η ώρα της εθνικής αντίστασης έρχεται και όσο για τους αριστερούς ψευτοεπαναστάτες καθάρισαν για μια ακόμη φορά για πάρτι τους τα ΜΑΤ του συντρόφου τους Παπουτσή, ο οποίος έχει λάβει μαθήματα επαναστάσεως σαν νεαρός όταν επισκέφθηκε την κομμουνιστική Κούβα του Φιντέλ Κάστρο…

Ως πότε νομίζουν ότι θα τους ανέχεται αυτός ο λαός; Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στο πλευρό αυτού του λαού επιτέλους κάποιοι απροσκύνητοι που δεν έχουν πουληθεί στην εξουσία τους για να σταθούν στο πλευρό του!

Κατά τα άλλα οι διάφοροι ψευταράδες του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν και λένε ότι θα περιορίσουν την λαθρομετανάστευση, θα φτιάξουν φράχτες και θα κάνουν απελάσεις. Το μόνο φράχτη που φτιάχνουν είναι για να κλείσουν σε μια απέραντη φυλακή, στην φυλακή της παγκοσμιοποίησης τους Έλληνες. Το επιχείρησαν και άλλοι τύραννοι στο παρελθόν και απέτυχαν. Έτσι θα αποτύχουν και αυτοί! Γιατί η Ελληνική Ψυχή δεν φυλακίζεται!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος