30/1/11

10.000 Χρυσαυγίτες στο κέντρο της Αθήνας!



Με επιτυχία έγινε χθες, η καθιερωμένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή", στην πλ.Ρηγίλλης. Δέκα χιλιάδες ανώνυμοι Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κινήματος, για να τιμήσουν τα τρία Γενναία Παλληκάρια, που έχυσαν το αίμα τους για να παραμείνει το Αιγαίο μία Ελληνική Θάλασσα. Το κάλεσμα αυτό δεν απευθύνονταν σε όλους. Απευθύνονταν σε "Όσους Ζωντανούς" υπάρχουν ακόμη, απευθύνονταν σε όλους τους ανυπότακτους και υπερήφανους Έλληνες, για αυτούς που έχουν την θέληση να αντισταθούν. Και είμαστε αρκετά υπερήφανοι που το "Ελληνικό κράτος" δεν τιμά τους Ήρωες των Ιμίων. Αυτό το Κράτος δεν θα έπρεπε να τιμά κανέναν Ήρωα, γιατί θα ήταν μια βάναυση προσβολής της Μνήμης των Νεκρών Ηρώων οι οποίοι θυσιάστηκαν για Αξίες και Ιδανικά, λέξεις που για τους πολιτικάντηδες είναι άγνωστες.

Μετά το πέρας της Τελετής, ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Αθήνας, μια πορεία που αποτελεί την συνέχεια της Τελετής. Οι χιλιάδες δάδες που άναψαν και τα χιλιάδες λάβαρα που κυμάτιζαν, σηματοδότησαν μέσω της πορείας το μήνυμα των μαχών ενάντια στο ΔΝΤ των διεθνών τοκογλύφων, αλλά και των εγχώριων εντολοδόχων τους. Η πορεία στάθηκε για ένα λεπτό στο σημείο της τράπεζας, όπου οι αναρχικοί έκαψαν ζωντανούς 3 εργαζόμενους, έγκλημα για οποίο δεν τιμωρήθηκε κανένας τους. Για όση ώρα διήρκησε η πορεία, το κέντρο των Αθηνών ήταν καθαρό από τα κάθε λογής σκουπίδια που ρυπαίνουν το κέντρο καθημερινά (αναρχικοί-λαθρομετανάστες-πρεζέμποροι). Οι αναρχικοί ήταν καλά κρυμμένοι στο πανεπιστημιακό άσυλο με την φύλαξη τους από τους πραίτορες της "Ελληνικής Αστυνομίας". Η Ομόνοια ήταν χάρμα οφθαλμών με τους χιλιάδες Έλληνες να την "πλημμυρίζουν". Η ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.



ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΥΛΑ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ"



Κανένα ΜΜΕ και κανένα blog του κατεστημένου, δεν έδειξε πλάνα ούτε καν ανέφερε την εκδήλωση. Αλλά ας το χωνέψουν καλά πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Αυτό είναι μόνο η αρχή τους τέλους τους. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τίποτα δεν θα μας σταματήσει.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πυρήνα Μαγνησίας.

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος