27/1/11

Ποιός είναι ο Εθνικισμός μας!

Για εμας τους Χρυσαυγίτες, Η Φυλή είναι η υπέρτατη Αξία του Κινήματός μας. Αυτή καθορίζει την έννοια της εθνικότητος. Πολιτισμός, ομογλωσσία, ομοθρησκεία δεν είναι παρά δευτερεύοντα εποικοδομήματα, που βρίσκουν την πνευματική τους ολοκλήρωση μόνο μέσα στην κοινότητα των ομαίμων ατόμων. Το Ελληνικό Έθνος ανήκει σε μια ευρύτερη φυλετική οικογένεια, την Λευκή ομοεθνία. Τα άτομα που αποτελούν την Λευκή Φυλή ξεχωρίζουν από εξωτερικά (φαινότυπος) και ψυχικά χαρακτηριστικά (γονότυπος).

Τα χαρακτηριστικά αυτά καθορίζουν τον βαθμό ευφυΐας της, τον τρόπο συμπεριφοράς, την συνείδηση, την καλλιτεχνική έκφραση κ.ά. Όλα αυτά συνιστούν την Φυλετική Ψυχή. Πιστεύουμε στην ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα μεταξύ των φυλετικών ομάδων. Κάθε προσπάθεια ισοπέδωσης, ταύτισης ή ανάμειξης των ανθρωπίνων φυλών (που κάποιοι επιστήμονες θεωρούν μέχρι και ξεχωριστά είδη!) μας βρίσκει δυναμικά αντιμέτωπους. Η επιμειξία είναι το πλέον επονείδιστο αμάρτημα απέναντι στον Δημιουργό, η μεγίστη Ύβρις. Αυτή η θέση έναντι της Φυλής μας διαφοροποιεί καίρια από τους παντός είδους «εθνικόφρονες». Η αντίθεσή μας στην (λαθρο)μετανάστευση δεν έγκειται μόνον στις παρενέργειες που αυτή προκαλεί (εγκληματικότης και τα συναφή). Προτεραιότητα για μας αποτελεί η αποφυγή της φυλετικής αλλοίωσης του πληθυσμού. Σκοπός μας δεν είναι η καλλιέργεια τυφλού μίσους έναντι των ξένων, αλλά η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Ο πλέον επικίνδυνος εχθρός για τη βιωσιμότητα όχι μόνο του Έθνους και της Φυλής μας, αλλά και όλου του ανθρωπίνου είδους, είναι η επιχειρούμενη από τους σιωνιστές και τους συνεργάτες τους καπιταλιστές «παγκοσμιοποίηση» του πλανήτη (επιβολή μιας παγκόσμιας «Pax» στην ανθρωπότητα, ως εκπλήρωση της μεσσιανικής τους προφητείας). Είμαστε ενάντιοι σε κάθε είδους διεθνισμό που ισοπεδώνει την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα των εθνών, των φυλών και των πολιτισμών.

Δεν επιδιώκουμε την παγκόσμια εξουσία, έχοντας υπό την ηγεμονία μας λαούς αλλόφυλους, που δεν μας ενδιαφέρουν. Δεν είμαστε ιμπεριαλιστές, ούτε θέλουμε την εκμετάλλευση των άλλων φυλών, όπως έπρατταν οι αποικιοκράτες. Θέλουμε απλώς την πολιτική απελευθέρωση της δικής μας Φυλής και φυσικά την επιβίωσή της στον πλανήτη αυτό. Και καλούμε διά του παραδείγματός μας τους ανθρώπους των άλλων φυλών να πράξουν το ίδιο και για την δική τους φυλή, πέραν και μακράν από κάθε μορφή «παγκοσμιοποίησης» και αντιφυσικού εξισωτισμού. Μόνο μία ανθρωπότητα αυτόνομων και εθνοφυλετικά συνειδητοποιημένων εθνών δύναται να στηριχθεί η παγκόσμια ειρήνη.

Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πως «το κόμμα των πολιτικών κομμάτων» αποτελεί ένα πυκνό και ενιαίο «μπλοκ» εξουσίας, που αρχίζει από την «άκρα δεξιά» (δηλαδή κάποιους που εμφανίζονται ή τους εμφανίζουν με αυτό το πολιτικό στίγμα.) και τελειώνει στην άκρα αριστερά. Οτιδήποτε κινείται έξω από αυτό το «μπλοκ» βρίσκεται στο στόχαστρο των εξουσιαστών του Λαού μας. Αντίστροφα πρέπει να σκεφθούν και οι αντίπαλοί του. Είναι απόλυτα φυσικό.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι η μόνη ουσιαστική και εναλλακτική λύση απέναντι στην παγκοσμιοποίηση, αφού δεν στηρίζεται στην εκμετάλλευση και στην οικονομική αφαίμαξη, αλλά στην έμφυτη πίστη στην δική μας Κοινότητα -χωρίς η αγάπη αυτή να συνεπάγεται μίσος προς τον άλλον.

Γιώργος Παπαχρήστου, Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής Μαγνησίας