11/12/10

Η θέση του VolosPress


Η θέση του VolosPress

Επειδή μας στέλνετε πολλά μηνύματα και λέτε ότι κάποιο συγκεκριμένο blog καταφέρεται εναντίον μας τελευταία σας λέμε ότι εμείς δεν ακολουθούμε τον κατήφορο κανενός.

Κάνουμε αξιοπρεπώς τη δουλειά μας ή καλύτερα το χόμπι μας γιατί όλη αυτή την ιστορία με τα blogs στο Βόλο εμείς την ξεκινήσαμε και εμείς θα την τελειώσουμε. Χωρίς βρισιές, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς, χωρίς ανούσιες... κορώνες και ψευτιές. Απλά, καθαρά και όμορφα.

Το VolosPress κάνει σε καθημερινή βάση τις περισσότερες αναρτήσεις ειδήσεων και είναι το ΠΡΩΤΟ blog στην περιφέρεια γιατί εσείς οι χιλιάδες αναγνώστες του καθημερινά το φέρατε σε αυτή τη θέση. Τώρα το τί λένε οι υπόλοιποι, είναι μία άλλη πονεμένη για εκείνους ιστορία! Δεν είναι απαραίτητο οι απόψεις όλων των blogs να ταυτίζονται.

Ακόμα και εμείς οι ίδιοι που αποτελούμε την ομάδα του VolosPress μπορεί να διαφωνούμε και αυτό είανι το ωραίο της όλης υπόθεσης. Αυτοί που έκαναν ένα blog για να δυσφημίσουν προεκλογικά και να προκαλέσουν κακό ή να εκβιάσουν και τώρα... εξαφανίζονται, είναι θέμα χρόνου να χαθούν μία και καλή και να αποτελούν κακή ανάμνηση για την ενημέρωση. Εμείς είμαστε καθαροί, χωρίς υστερίες, χωρίς βρισιές, χωρίς ανοησίες. Εμείς τσάμπα μάγκες και γραφικοί δε θα γίνουμε. Και όποιος θέλει ας είναι μαζί μας και ας μας ακολουθεί σε αυτό το δρόμο που διαλέξαμε.

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος